20.2 C
Athens

Βούκοβιτς, Γκιλιέρμε, Ομάρ και… Χασάν με Παναθηναϊκό

Οι τρεις πρώτοι κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστούν για να είναι έτοιμοι την Κυριακή, ο τελευταίος θα χρειαστεί ειδική διαχείριση με την Ντουντελάνζ και τον Παναθηναϊκό

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς εν όψει του αγώνα με την Ντουντελάνζ έγιναν λαμβάνοντας και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό. Δύο σημαντικές σημαντικοί αγώνες μέσα σε τέσσερις μέρες στο Γ. Καραϊσκάκης, που απαιτούν την μέγιστη προσοχή, συγκέντρωση, πάθος και αποφασιστικότητα. Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής από το ματς με την ομάδα του Λουξεμβούργου τους Βούκοβιτς, Γκιλιέρμε, Ελαμπντελαουί, προκειμένου να τους δώσει ανάσες για το παιχνίδι με τους πράσινους.

Ο Βούκοβιτς έχει παίξει αρκετά ματς το τελευταίο διάστημα, πρόκειται για βαρύ κορμί και ο Μαρτίνς τον θέλει φρέσκο και έτοιμο για τον κυριακάτικο αγώνα. Άλλωστε, έχει τις λύσεις των Σισέ, Μεριά και Μιράντα για το παιχνίδι εναντίον της Ντουντελάνζ.

Στην δεξιά πλευρά της άμυνας υπάρχει η αξιόπιστη λύση του Τοροσίδη, ο οποίος είχε σκοράρει και είχε ανοίξει τον δρόμο της νίκης για τον Ολυμπιακό στο Λουξεμβούργο. Σε εκείνο το ματς ο Ελαμπντελαουί είχε περάσει ως αλλαγή στο 69ολεπτό, ενώ τώρα αν χρειαστεί, εκεί μπορεί να παίξει κάλλιστα ο Μεριά.

Όσο για τα χαφ, ο Πορτογάλος έχει την πολυτέλεια να επιλέξει ανάμεσα στους Καμαρά, Μπουχαλάκη και Νάτχο, γι´ αυτό και θέλησε να αφήσει τον Γκιλιέρμε να ανακτήσει δυνάμεις.

Σχετικά με τον Χασάν, εκεί είναι που δίνει τη μεγαλύτερη προσοχή ο Μαρτίνς, καθώς είναι ο μόνος διαθέσιμος καθαρός σέντερ φορ. Ήδη, ο Αιγύπτιος σέντερ φορ τον –μετά τον τραυματισμό του- έχει παίξει ένα δύσκολο 90λεπτο με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, είναι στην αποστολή του αγώνα με την Ντουντελάνζ και ακολουθεί εκείνος με τον Παναθηναϊκό. Παιχνίδι στο οποίο ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει τον πανύψηλο κεντρικό επιθετικό σε καλή κατάσταση. Όλα δείχνουν ότι ο Χασάν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την ομάδα του Λουξεμβούργο, αλλά όχι να βγάλει όλο τον αγώνα. Έτσι κι αλλιώς, υπάρχουν οι λύσεις του Χριστοδουλόπουλου και του Ναουέλ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς