18.7 C
Athens

Βόμβα WSJ: «Ο Μελισσανίδης έκλεψε $300 εκ., κάποια εκ των οποίων πήγαν στην ΑΕΚ»!

Η Wall Street Journal αναφέρεται σε ισχυρισμούς των ερευνητών για κλοπή 300 εκ. δολαρίων, «κάποια χρήματα εκ των οποίων κατέληξαν στην επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου του κυρίου Μελισσανίδη»

Οι εποχές για τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ιδιαιτέρως δύσκολες. Η φερόμενη εμπλοκή του στην κατάχρηση περιουσιακών στοιχείων άνω των $300 εκ. από την Aegean Marine Petroleum μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων οικονομικών ΜΜΕ του πλανήτη.

Ένα ακόμη δημοσίευμα – βόμβα έρχεται να προστεθεί στο μπαράζ των σχετικών αναφορών, αυτή τη φορά από την Wall Street Journal. Το πασίγνωστο Μέσο αποκαλύπτει πληροφορίες από τα ευρήματα των ερευνητές στους οποίους ανατέθηκε η διερεύνηση για πιθανή κατάχρηση 300 εκ. δολαρίων από τα περιουσιακά στοιχεία της Aegean Marine Petroleum. Και αυτή τη φορά, η εμπλοκή του ονόματος του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι πιο δυσφημιστική από ποτέ…

Μεταξύ άλλων, η WSJ αναφέρει τα εξής: «Μια εσωτερική έρευνα που διεξάγεται με εντολή του Δ.Σ. της Aegean, ανακάλυψε πως περισσότερα από 300 εκ. δολάρια έχουν κλοπή από τον ιδρυτή της εταιρίας, Δημήτρη Μελισσανίδη, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που γνωρίζουν καλά την υπόθεση.

Ο κύριος Μελισσανίδης αλλά και ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί δεν έχουν απαντήσεις ακόμη στα αιτήματα για κάποιο σχόλιό τους».

Εμπλοκή της ΑΕΚ!

Το δημοσίευμα της Wall Street Journal συνεχίζει, εμπλέκοντας άμεσα και την ΑΕΚ: «Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι κάποια από τα χρήματα πήγαν στον κύριο Μελισσανίδη και στις οικογενειακές του επιχειρήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν μια επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα (σ.σ. ΑΕΚ) αλλά και μια εταιρία ενοικίασης σκαφών»!

«Θα σου κόψω τα @@@»

Το δημοσίευμα της WSJ κάνει λόγο και για απειλές! «Να προστεθεί πως υπάλληλοι και ένας εξωτερικός ελεγκτής δήλωσαν ότι ο κύριος Μελισσανίδης τους απείλησε, σύμφωνα με τις γραπτές αναφορές που έχουν δοθεί στους ερευνητές. Ο κύριος Μελισσανίδης φέρεται να είπε σε ένα πρώην διευθυντικό στέλεχος “θα σου κόψω τα @@@”, αναφέρουν μεταξύ άλλων οι ερευνητές».

Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος…

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς