21.7 C
Athens

Νεϊμάρ για Κάιπερς: «Τον καταδικάζω για τον τρόπο που μου φέρθηκε»

Βολές κατά του διαιτητή, Μπιορν Κάιπερς, εξαπέλυσε ο Νεϊμάρ μετά τον χθεσινοβραδινό αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νάπολι

Ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα με τη Νάπολι και «επιτέθηκε» στον διαιτητή του αγώνα, Μπιορν Κάιπερς.

Μετά τη λήξη του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νάπολι, που οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, ο Νεϊμάρ μίλησε στη μικτή ζώνη και εξαπέλυσε επίθεση κατά του διαιτητή του αγώνα Μπιορν Κάιπερς.

Ο Νεϊμάρ εξέφρασε τα παράπονά του κατά του διαιτητή του αγώνα λέγοντας ότι ο ίδιος δεν σεβάστηκε τον ίδιο και τους υπόλοιπους παίκτες.

Αναλυτικά ο Νεϊμάρ είπε:

«Δεν παραπονιέμαι για τα λάθη που μπορούν να συμβούν. Ο διαιτητής είναι άνθρωπος και μπορεί να κάνει λάθη, παρόλο που μπορεί να είναι κάτι ξεκάθαρο όπως ήταν το πέναλτι. Ο τρόπος που αντιμετώπισε τους ποδοσφαιριστές ήταν έλλειψη σεβασμού. Γι’ αυτό έχασα τον έλεγχο και αντάλλαξα μερικές κουβέντες μαζί του. Πρέπει να σέβεται όλους τους παίκτες. Κι όχι επειδή έχει μια σφυρίχτρα ή μια κάρτα να είναι πάνω από όλο τον κόσμο. Τον καταδικάζω για τον τρόπο που μου φέρθηκε»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς