23.7 C
Athens

Στον Πανιώνιο ο Νώντας Παπαντωνίου!

Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νώντας Παπαντωνίου

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νώντας Παπαντωνίου, καθώς ο Έλληνας γκαρντ συμφώνησε με τον «Ιστορικό» και θα τον βοηθήσει στη μάχη της παραμονής.

Μετά τον Τζόι Ντόρσεϊ ο Πανιώνιος κλείνει έναν ακόμη παίκτη, αυτή τη φορά η ενίσχυση θα γίνει στη θέση των γκαρντ. Έτσι ο «Ιστορικός» ήρθε σε συμφωνία με τον Νώντα Παπαντωνίου, με τον Έλληνα άσο να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Παπαντωνίου βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες τρεις μέρες, κάνοντας προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Θωμά. Έτσι οι φήμες ήρθαν να επιβεβαιωθούν σήμερα με την είδηση της απόκτησης του από τους «κυανέρυθρους».

Ο έμπειρος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο είχε υπογράψει συμβόλαιο ενός μήνα. Μετά το ναυάγιο με τον Άρη, ο Πανιώνιος δεν έχασε την ευκαιρία του και προσέγγισε τον Παπαντωνίου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, ο Παπαντνωίου είχε 1.5 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 2 αγώνες στην Basket League και 1.5 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ στο basketball Champions League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς