18.1 C
Athens

Γεμίζει «κατασκόπους» το «Γ. Καραϊσκάκης»

Σκάουτερ θα ρίξουν ματιές στους παίχτες του Ολυμπιακού, για τους ερχόμενους αγώνες με αντίπαλο την Ντουντελάνζ και τον Παναθηναϊκό

«Ματιές» θα ρίξουν αρκετοί «κατάσκοποι» στα ερχόμενα παιχνίδια στο «Καραϊσκάκης», αυτά με Ντουντελάνζ και Παναθηναϊκό.

Σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων θα βρεθούν στο Καραϊσκάκη στα δύο προσεχή ματς του Ολυμπιακού. Προς τα πού αναμένεται να στραφεί το βλέμμα τους.

Αρκετοί σκάουτερ αναμένεται να βρεθούν στο Καραϊσκάκη στα κολλητά ματς του Ολυμπιακού με Ντουντελάνζ και Παναθηναϊκό για το Europa League και τη Super League αντίστοιχα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα του «Κόκκινο Πρωταθλητή», απεσταλμένοι της Στουτγκάρδης και της Σπαλ θα βρεθούν στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την ομάδα από το Λουξεμβούργο, ενώ ο «κατάσκοπος» των Γερμανών θα είναι και στο ντέρμπι με το «τριφύλλι», στο οποίο θα δώσουν το «παρών» και άνθρωποι της Άιντραχτ Φρανσκφούρτης και της Μπασακσεχίρ. Οι Τούρκοι πηγαίνουν εσχάτως αρκετά συχνά στο φαληρικό γήπεδο.

Γενικότερα, έχουν βρεθεί στο Καραϊσκάκη αρκετές γερμανικές ομάδες στη φετινή σεζόν και μπορεί να γίνει η εικασία ότι ίσως έχουν το μυαλό τους (και το βλέμμα τους) στον Κώστα Φορτούνη, που έχει αγωνιστεί στην Bundesliga με την Καϊζερσλάουτερν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς