19.9 C
Athens

Περίπατος των φαβορί στον τέταρτο όμιλο

Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες Πόρτο και Σάλκε κέρδισαν Λοκομοτίβ Μόσχας και Γαλατασαράι αντίστοιχα

Νοκ άουτ έβγαλε τη Λοκομοτίβ Μόσχας από τον τέταρτο όμιλο η Πόρτο. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο επιβλήθηκε με 4-1 της ρωσικής ομάδας παίρνοντας παράλληλα προβάδισμα για την πρώτη θέση.

Τον «χορό» των γκολ για τους «δράκους» άνοιξε ο Ερέρα στο 2’, ενώ ο φορμαρισμένος Μαρεγκά διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 42’. Με κεφαλιά του Φαρφάν στο 59’ έπειτα από εκτέλεσε κόρνερ η Λοκομοτίβ μείωσε σε 2-1 προσωρινά, αλλά ο Κορόνα με δικό του γκολ οκτώ λεπτά αργότερα, έβαλε την «ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες των Ρώσων για διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος στο «Ντραγκάο». Το τελικό 4-1 έκανε ο Οτάβιο στις καθυστερήσεις.

Πόρτο: Κασίγιας, Τέλες, Φελίπε, Μιλιτάο, Μάξι Περέιρα, Ντανίλο Περέιρα, Έκτορ Ερέρα, Όλιβερ Τόρες (85’ Ολιβέιρα), Μπραϊμί (68’ Οτάβιο), Κορόνα (77’ Ερνάνι), Μαρεγκά

Λοκομοτίβ Μόσχας: Γκιλιέρμε, Ιγκνάτιεφ, Χέβεντες, Τσόρλουκα, Ιντόβου, Μίραντσουκ, Ντενίσοφ, Κριχόβιακ, Μανουέλ Φερνάντες (46’ Φαρφάν), Μίραντσουκ, Έντερ (71’ Σμολόφ)

Στο άλλο ματς του ομίλους, η Σάλκε προηγήθηκε και εκείνη νωρίς (4’) με γκολ του Αυστριακού επιθετικού της Γκίντο Μπουργκστάλερ, ενώ ο Ουτ σφράγισε το τελικό 2-0 με γκολ στο 57’. Η Γαλατασαράι δεν έδειξε ικανή να μπορεί να κυνηγήσει έστω μια ισοπαλία και πλέον διατηρεί μόνο λίγες μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.

Σάλκε: Νέμπελ, Σταμπουλί, Νάστασιτς, Σαλίφ Σανέ, Καλιτζιούρι, Ουτ (63’ Μπενταλέμπ), Ρούντι (76’ Σερντάρ), Χαρίτ (56’ Μακ Κένι), Σεπφ, Μπουργκστάλερ, Εμπολό

Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Μαριάνο, Κάμπακ, Αζίζ, Λίνες (46’ Μπαϊράμ), Ντονκ, Εντιαγέ, Ονιεκούρου, Γκάρι Ροντρίγκες (63’ Ινάν), Μπελχαντά, Γκουμούς (72’ Σελίκ)

Η βαθμολογία του ομίλου:

Πόρτο 10
Σάλκε 8
Γαλατασαράι 4
Λοκομοτίβ Μόσχας 0

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς