22.2 C
Athens

Θρυλικός Αστέρας «πάτησε» τη Λίβερπουλ! (vids)

Ο Ερυθρός Αστέρας, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Μάρκο Μαρίν, νίκησε με 2-0 τη Λίβερπουλ και έφτασε στους 4 βαθμούς στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ

Αήττητος και τρομερός ο Ερυθρός Αστέρας μέσα στην έδρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ! Μετά το 0-0 της πρεμιέρας του 3ου ομίλου της διοργάνωσης με αντίπαλο τη Νάπολι, η ομάδα του Βελιγραδίου απόψε έκανε… όργια απέναντι στη Λίβερπουλ και πήρε τη νίκη με 2-0, για την 4η αγωνιστική!

Η σερβική ομάδα έχοντας στη σύνθεσή της τους πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Μάρκο Μαρίν και Μοχάμεντ Μπεν, πραγματοποίησε ένα… διαστημικό πρώτο ημίχρονο! Μάλιστα, ο Γερμανός εξτρέμ είχε συμμετοχή και στα δυο γκολ της ομάδας του!

Στο 22′ από δική του εκτέλεση κόρνερ ο Πάβκοβ έπιασε μια άπιαστη κεφαλιά και νίκησε τον Άλισον για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Εν συνεχεία, επτά λεπτά αργότερα (29′) ο Μαρίν εκμεταλλευόμενος λάθος στο χώρο της μεσαίας γραμμής των φιλοξενούμενων έδωσε την μπάλα στον Πάβκοβ κι εκείνος με εξαιρετική ενέργεια κι ακόμη καλύτερο δυνατό δεξί σουτ νίκησε τον γκολκίπερ των «Ρεντς» για δεύτερη φορά και έκανε το 2-0 με δυο προσωπικά του γκολ!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Κλοπ προσπάθησαν να επιτεθούν προκειμένου να πετύχουν ένα γκολ και να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα, αλλά μάταια! Πότε ήταν εκεί ο Μπόριαν να πει «όχι» κι όταν δεν μπορούσε αυτός, ο Ερυθρός είχε βοηθό το δοκάρι του Σέρβου γκολκίπερ! Αρχικά σε σέντρα του Ρόμπερτσον από αριστερά που κόντραρε και βρήκε στην εξωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και στη συνέχεια σε σουτ του Σαλάχ που βρήκε δεξί κάθετο δοκάρι.

Το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και ο Ερυθρός Αστέρας έφτασε στους 4 βαθμούς στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης τόσο για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, όσο και στις δυο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης!

Το 1-0:

 

Το 2-0:

 

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Ντεγκενέκ, Κρίστισιτς (73’ Γιόβισιτς) Πάβκο, Σρνιτς, Μάριν (64’ Τσάουσιτς), Ρόντιτς, Γιόβανσιτς, Στόικοβιτς (59’ λ.τρ Γκόμπελιτς), Μπεν, Σάβιτς.

Λίβερπουλ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ, Μανέ, Σαλάχ, Στάριτζ (46’ Φιρμίνο), Λαλάνα (79’ Οριγκί), Ρόμπερτσον, Μάτιπ, Αλεξάντερ Άρνολντ (46’ Γκόμες).

Η 4η αγωνιστική στον 3ο όμιλο:
Ερυθρός Αστέρας – Λίβερπουλ 2-0 (22’, 29’ Πάβκοβ)
Νάπολι – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Η βαθμολογία:
Λίβερπουλ 6
Νάπολι 5
Παρί 4
Ερυθρός Αστέρας 4

Επόμενη αγωνιστική:
Παρί – Λίβερπουλ
Νάπολι – Ερυθρός Αστέρας

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς