20.5 C
Athens

Σοκ στη Λάρνακα: 13χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την εννιάχρονη αδελφή του!

Ο 13χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα • Τα παιδιά ήταν μόνα στο σπίτι

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στη Λάρνακα, όπου ένα εννιάχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, ύστερα από μαχαιριές που φέρεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να δέχθηκε από τον 13χρονο αδελφό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, το ΤΑΕ Λάρνακας ειδοποιήθηκε γύρω στις πέντε το απόγευμα για μαχαιρώματα σε σπίτι στην Οδό Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου στη περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι εντόπισαν μαχαιρωμένο ένα κοριτσάκι ηλικίας 9 χρόνων. Το κοριτσάκι διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του.

Από τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, φαίνεται πως το κοριτσάκι μαχαιρώθηκε από τον ανήλικο αδελφό του ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους. Ο 13χρονος βρίσκεται στο ΤΑΕ Λάρνακας όπου ανακρίνεται. Για το περιστατικό έχει ειδοποιηθεί και το Γραφείο Ευημερίας, που θα αποστείλει λειτουργό του. Ο 13χρονος δεν μπορεί να συλληφθεί, καθώς είναι κάτω από 14 ετών και θεωρείται ποινικά ανεύθυνος.

Να σημειωθεί ότι τα παιδιά διέμεναν με τον πατέρα τους, ο οποίος είναι διαζευγμένος με τη μητέρα των παιδιών. Πρόκειται για οικογένεια Ρομά από τη Βουλγαρία.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία, διερευνώνται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή:  politis.com.cy

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς