25.3 C
Athens

Πιάστηκαν στα χέρια «Επίλεκτοι» και «Εισβολείς» στο Nomads (video)

Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε πρώην παίκτη του Survivor με επίλεκτο του Nomads • Νωρίς-νωρίς οι κόντρες ανάμεσα στις δύο ομάδες

Αυτό που επιδίωκε ο ΑΝΤ1 βάζοντας μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης Νomads, παίκτες από Survivor, μάλλον… επιτυγχάνεται.

Πριν ακόμα δούμε στο παιχνίδι τους πρώην Survivors, τα νούμερα τηλεθέασης έχουν ήδη αρχίσει να ανακάμπτουν, εν αναμονή τους, ενώ οι πρώτες πληροφορίες από την είσοδό τους στο παιχνίδι αναφέρουν ότι αυτή υπήρξε επεισοδιακή.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί, το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έδειξε αποκλειστικά πλάνα από τα προσεχή επεισόδια και ανέφερε ότι έγιναν ήδη οι πρώτες κόντρες.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, οι επίλεκτοι γνώριζαν μεν ότι θα έρθουν κάποιοι εισβολείς, αλλά έπαθαν σοκ μόλις αντίκρισαν ποιοι είναι.

Και οι κόντρες ξεκίνησαν άμεσα, από το πρώτο κιόλας αγώνισμα.

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό»: «Με το που είδαν οι επίλεκτοι τους εισβολείς, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε! Η πρώτη κόντρα δημιουργήθηκε μεταξύ του Χρήστου Βασιλόπουλου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου, σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια.

Στην επόμενη κόντρα πρωταγωνιστές είναι ο Ορέστης Τσανγκ και ο Δημήτρης Μαρμαράς «DIMAR», ενώ το τρίτο αντίπαλο ζευγάρι είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Αλέξανδρος Σίαρς».

Για να δούμε, θα καταφέρει το… άχρωμο, άοσμο, άγευστο Nomads να πάρει χρώμα με την είσοδο των «εισβολέων», ή θα συνεχίσει να πηγαίνει άπατο το υψηλότατου κόστους πρότζεκτ του ΑΝΤ1;

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς