19.8 C
Athens

Υπομονή για Στρέλνιεκς στον Ολυμπιακό

Ο Λετονός γκαρντ του Ολυμπιακού ανεβάζει στροφές προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη νίκη-πρόκριση με 84-53 κόντρα στον Κολοσσό για το Κύπελλο και πλέον προετοιμάζεται εντατικά για το μεγάλο τεστ με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή, για την 6η αγωνιστική της Euroleague. Τι συμβαίνει όμως με τον Στρέλνιεκς και όσα ακούστηκαν για την αναζήτηση παίκτη;

Στο ενδιάμεσο της αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου για τον θεσμό του Κυπέλλου, υπήρξε φημολογία ότι ο Ολυμπιακός έκανε μια μικρή έρευνα αγοράς για περιφερειακό παίκτη, καθώς ο Γιάνις Στρέλνιεκς δεν έχει επανέλθει ακόμα, και δεν είναι επιβεβαιωμένο κατά πόσο θα τον επηρεάζει μέσα στη σεζόν ο τραυματισμός.

Όμως, πληροφορίες από τον Ολυμπιακό αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ παράλληλα υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ και στον Λετονό γκαρντ. Επίσης, να υπογραμμίσουμε ότι ο Στρέλνιεκς θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το πρώτο ντέρμπι αιωνίων την Παρασκευή.

Επιπλέον, άπαντες στο ερυθρόλευκο «στρατόπεδο» έχουν στοχεύσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και περιμένουν πως και πως την εν λόγω αναμέτρηση. Φυσικά, όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι ευκαιρία να πάρουν μια μεγάλη νίκη και να τονώσουν τη ψυχολογία τους εν΄όψη της δύσκολης συνέχειας, ειδικά όταν αυτή η νίκη είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τέλος, ο Δημήτρης Αγραβάνης βρίσκεται ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας και κανείς από τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να πει με σιγουριά το πότε θα επιστρέψει ο Έλληνας φόργουορντ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς