16.8 C
Athens

Λέοναρντ: «Ποτέ δεν μου άρεσαν οι Λέικερς»

Πάγο στις φημολογίες που τον ήθελαν να υπογράφει με τους Λος Άντζελες Λέικερς το επόμενο καλοκαίρι έβαλε με δηλώσεις του ο Καουάι Λέοναρντ

Μία ενδιαφέρουσα δήλωση είχε να κάνει ο φόργουορντ των Ράπτορς στην pre-game συνέντευξή του.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν ήταν φαν των Λέικερς όταν ήταν μικρός, καθώς μεγάλωσε στην Καλιφόρνια, με εκείνον να απαντά: «Όχι, δεν ήμουν. Δεν ήμουν καθόλου. Η οικογένειά μου ήταν, αλλά εγώ όχι. Μου αρέσει ο Άλεν Άιβερσον. Ήμουν φαν του “Α.Ι.”, οπότε δεν μου άρεσαν οι Λέικερς».

Πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε αφορούσαν, φυσικά, και τον Λεμπρόν Τζέιμς, για τον οποίο είχε να πει μεταξύ άλλων: «Είναι ανταγωνιστικός. Μου αρέσει να παίζω ενάντια σε παίκτες που είναι πολύ ανταγωνιστικοί, γιατί μόνο καλύτερο παίκτη μπορούν να σε κάνουν. Είναι διασκεδαστικό».

Οι δηλώσεις του Λέοναρντ για τους Λέικερς έχουν μεγάλη σημασία, καθώς το καλοκαίρι οργίαζαν οι φήμες που τον ήθελαν να απαιτεί ανταλλαγή από τους Σπερς  που θα τον έστελνε στο Λος Άντζελες. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη με την ομάδα του Σαν Αντόνιο να τον στέλνει στους Ράπτορς. Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο Λέοναρντ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, και, ενώ οι Λέικερς φαινόντουσαν ως φαβορί για την υπογραφή του, δηλώσεις σαν και αυτές μειώνουν τις πιθανότητές τους να τον αποκτήσουν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς