26.5 C
Athens

Συντετριμμένη η Βικτώρια Καρύδα στην κηδεία του συζύγου της (pics, video)

Μπήκε υποβασταζόμενη στην εκκλησία για το «τελευταίο αντίο» στον Γιάννη Μακρή που δολοφονήθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης • Συγκλόνισαν τα ανήλικα παιδιά τους που χάιδευαν τον πατέρα τους στο φέρετρο

Λύγισε η Βικτώρια Καρύδα φτάνοντας στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα για να πει το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της και πατέρα των δύο ανήλικων παιδιών της, Γιάννη Μακρή, που δολοφονήθηκε την περασμένη Τετάρτη έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας.

Παρόλο που επικρατούσε σύγχυση σχετικά με την κηδεία και ενώ αρχικά είχε ειπωθεί ότι θα γίνει στην Αθήνα και στη συνέχεια ο ενταφιασμός στην Αυστραλία, για να αναγγελθεί στη συνέχεια ότι και η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στη μακρινή χώρα, τελικά, η κηδεία γίνεται κανονικά στην Αθήνα, όπως ήταν το αρχικό πλάνο και στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στην Αυστραλία για να ενταφιαστεί ο 46χρονος επιχειρηματίας στη χώρα όπου γεννήθηκε.

Η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, εμφανώς συντετριμμένη, υποβασταζόταν κατά διαστήματα στο δρόμο προς την εκκλησία, όπου έδωσαν το παρών λιγοστοί συγγενείς και φίλοι. Συγκλόνισε τους πάντες η σκηνή με τα δύο ανήλικα παιδιά της, που χάιδευαν τον πατέρα τους στο φέρετρο, όσο εκείνη τον φιλούσε για να τον αποχαιρετήσει. Τραγική φιγούρα και η μητέρα του Γιάννη Μακρή, η οποία επίσης δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τον γιο της.

Την εξόδιο ακολουθία παρακολούθησαν και οι συμπαίκτριες της Βικτώριας Καρύδα, Τάμτα Μαστοράκη, Έφη Αναστασοπούλου και Αμάντα Μανωλάκου, από το My Style Rocks.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις μέρες και η αστυνομική έρευνα ώστε να βρεθεί ο δράστης που δολοφόνησε τον Γιάννη Μακρή.

Πηγή φωτογραφιών: Ευρωκίνηση, tlife.gr

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς