17.7 C
Athens

Μουρίνιο: «Τυχεροί που στο ημίχρονο ήταν 1-1 το σκορ»

Μετά την δραματική νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπόρνμουθ, ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ότι η ομάδα του ήταν άκρως τυχερή που το ημίχρονο τελείωσε στο 1-1

Σε δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Μπόρνμουθ, δήλωσε ότι στο ημίχρονο ένιωσε ότι είναι ο πιο τυχερός προπονητής.

Ο Μουρίνιο στάθηκε στην εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο, καθώς παρουσίασε τα δύο πρόσωπα της ομάδας του.

Στάθηκε στο γεγονός ότι το πρώτο 45λεπτο ήταν πολύ κακό για τους «Κόκκινους Διαβόλους», αλλά στο δεύτερο η εικόνα βελτιώθηκε και άξιζαν να πετύχουν γκολ πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση ήταν η παραδοχή του ότι στο πρώτο ημίχρονο το σκορ θα έπρεπε να είναι 5-2 ή 6-2, καθώς η άμυνα της ομάδας του παρουσίασε πολλά προβλήματα.

Αναλυτικά ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε:

Για τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του: «Αμυντικά είμαστε απαράδεκτοι. Απολύτως απαράδεκτοι. Και όταν λέω αμυντικά δεν εννοώ μόνο τους αμυντικούς. Εννοώ όλη την ομάδα».

Για το κακό πρώτο ημίχρονο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Στο ημίχρονο νόμιζα ότι είμαι ο πιο τυχερός προπονητής στην Premier League, επειδή το σκορ ήταν 1-1, ενώ θα έπρεπε να είναι 5-2 ή 6-2. Ήμαστε στ’ αλήθεια τυχεροί, επειδή ήμαστε πολύ κακοί. Δεν πιέσαμε, δεν κάναμε όσα δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Αισθάνομαι ότι όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι, δεν θα πιστεύουν πόσο σκληρά προπονηθήκαμε αυτήν τη εβδομάδα».

Για το καλό δεύτερο ημίχρονο: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν μια καταστροφή. Το δεύτερο ήταν ακριβώς το αντίθετο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Πιέσαμε πιο ψηλά, είχαμε πιο πολύ επιθετικότητα και ένταση. Αξίζαμε να έχουμε σκοράρει πριν το ενενηντάλεπτο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς