17.3 C
Athens

Παίκτης του πρώτου Survivor ζήτησε δική του εκπομπή για να πάει στο Nomads! (video)

Το κανάλι δεν έκανε δεκτή την απαίτησή του και έτσι δεν είναι μεταξύ των οκτώ «εισβολέων»

Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι παίκτες από τα δύο προηγούμενα Survivor θα μπουν στο Nomads γίνεται ένας μικρός χαμός, καθώς πρόκειται για μη αναμενόμενη κίνηση, σίγουρα πρωτοφανή στα χρονικά που αν μη τι άλλο όλοι παραδέχονται ότι έχει αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον.

Ποιος δεν θα καθίσει να δει την είσοδο των «εισβολέων» στο Nomads, την αντίδραση των «Επίλεκτων» Λεμούριων και Κροκόδειλων! Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τη συνέχεια, αλλά τα πρώτα επεισόδια θα τινάξουν σίγουρα τη μπάνκα στον αέρα.

Υπάρχουν όμως και κάποιες παρασκηνιακές λεπτομέρειες που αφορούν την προσέγγιση των παικτών.

Μία από αυτές ανέφερε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό». Σύμφωνα με τους συντελεστές της εκπομπής ένα πολύ γνωστό όνομα από το πρώτο Survivor για να μπει στο Nomads ζήτησε εκπομπή στον ΑΝΤ1!

To γεγονός ότι δεν είναι μεταξύ των «εισβολέων», σημαίνει σαφώς ότι έφαγε… πόρτα από το κανάλι, εξαιτίας της απαίτησής του.

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου, οι συνεργάτες της έδωσαν ο καθένας και από ένα στοιχείο ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ της αποκάλυψης…

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ήταν παίκτης του πρώτου Survivor.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Δεν του άρεσε καθόλου το μαγιό που φόραγε και ήθελε να φοράει ένα άλλο, γιατί το μάζευε για να το κάνει άλλου τύπου.

Κώστας Τσουρός: Αν αυτή η μπάλα ήταν λίγο πιο μακρόστενη και την έριχνα, τότε θα ανακαλύπταμε και το όνομα.

Εύκολο κουίζ!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς