23.5 C
Athens

Για το 2/2 η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού

Για το δύο στα δύο στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών είναι έτοιμη η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά απέναντι στον Ηρακλή, στο Ιβανώφειο Κλειστό Γυμναστήριο

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την ομάδα του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη (4/11, 14:00) για την δεύτερη αγωνιστική της Α1.

Έπειτα από την αναμέτρηση με την Σοπρόν στην Ουγγαρία και λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με αντίπαλο την Ντιναμό Κούρσκ για την Ευρωλίγκα, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή, στο Ιβανώφειο Κλειστό Γυμναστήριο για την 2η αγωνιστική της Α1.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Παντελάκης για την συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες της Ρίτα Ρασίντ, η οποία συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας της.

Φυσικά, από το Σάββατο έχει ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, η οποία αποτελείται από τις Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς