17.6 C
Athens

Σπουδαίο διπλό η ΑΕ Περάματος στο Κερατσίνι

Οι αγώνες Α', Β' και Γ' κατηγορίας των πρωταθλημάτων του Πειραιά

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ατρόμητος Κερατσινίου- ΑΕ Περάματος 0-1

Συνεχίζοντας την πολύ καλή φετινή της πορεία η ΑΕ Περάματος πέρασε νικηφόρα και από την Χαραυγή, όπου επικράτησε με 0-1 του Ατρομήτου Κερατσινίου στο 82’. Ήταν ένα παιχνίδι όπου και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη.

Οι Κερατσινιώτες είχαν δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο 31’ και στο 32’ όταν ισάριθμα σουτ του Τσιρίδη βρήκαν το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Οι Περαματιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 68’ όταν ο Ντέμα μόνος του με το τέρμα δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Μπαλαφούτη που απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 82’ η Ένωση πήρε τη νίκη με σουτ του Αντωνίου που εκμεταλλεύτηκε λάθος και αδράνεια της αντίπαλης άμυνας.

Καλός ο διαιτητής Ιωαννίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ.: Μπαλαφούτης, Ηλιόπουλος (74’ λ.τρ. Ματράκας), Κάτσος (84’ Μπέλλο), Βιδάλης, Κουρούνης, Παπαδάτος, Μπάμι, Λανάι (56’ Μωυσιάδης), Τσιρίδης, Λέκκας, Μαγκώνης (63′ Μαυράκης)

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Καββαδίας, Στάης (58’ Ζαχαρόγλου), Μικρούλης, Μελάς, Κουτσογιαννόπουλος, Αναγνωστάκης (46’Νάζαρης), Λαθούρης, Τάνκας (46’ Φεύγας), Σαραντόπουλος (89’ Γελασάκης), Αντωνίου, Ντέμα.

ΑΣ Ποντίων – Χαραυγή 0-0

Χωρίς τέρματα έληξε το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΣ Ποντίων και την Χαραυγή (0-0). Δίκαιο θεωρείται το τελικό αποτέλεσμα αφού και οι δυο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Η Χαραυγή έπαιζε από το 35’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αγγελόπουλου με 2η κίτρινη κάρτα. Στο 90’ αποβλήθηκε και ο Παπαϊωάννου των γηπεδούχων (2η κίτρινη)

Πολύ καλή η διαιτησία του Κακριδή.

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Ρόκος, Παπαδόπουλος (73’ Παπαγιαννίδης), Νέστορας, Ραγκαβάς, Τσουλάκος, Γιατζιτζόγλου, Τσίντζος, Παπαϊωάννου, Λουκάνι , Δίκης (66’ Μαραγκός), Θωμάς (93’ Κρεββατάς).

ΧΑΡΑΥΓΗ: Ροκανάς, Ξηρογιάννης, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Τούρλος, Χριστοδούλου, Φασιλής, Μιφτάρι ( 62’ Ζιούπα), Γρούνης, Ηλιόπουλος (84’ Πρελασάι) Πεκόφ (89’ Καρβούνης)

AE Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα – Χαλκηδόνα 0-2

Μια έξοχη και ψυχωμένη Χαλκηδόνα αιφνιδίασε στο ξεκίνημα την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα και την νίκησε με 0-2 υποχρεώνοντας την στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι νικητές έπιασαν στον ύπνο τους αντιπάλους τους και μόλις στο 13’ προηγήθηκαν με 0-2 χάρη στα τέρματα που σημείωσε ο Πλάκας στο 3’ και στο 13’.

Οι – τυπικά – γηπεδούχοι (το παιχνίδι έγινε στο Πέραμα λόγω τιμωρίας) εκτός από το σοκ των δυο γκολ, έπαιζαν από το 10’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καρασάββα με απευθείας κόκκινη κάρτα, για επικίνδυνο παίξιμο όπως αποφάσισε ο διαιτητής Λεμπέσης.

Παρόλα αυτά οι Αμφιαλιώτες πίεσαν αλλά στάθηκαν άτυχοι αφού είχαν δυο δοκάρια με τους Κουλουριώτη 42’ και Σταμπούλογλου 70’.

ΑΕ Μ.ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ : Μεϊμάρογλου, Καρασάββας, Τζιώτης, Τρουμπούνας (66’ Τσάτσος), Σταμπούλογλου, Χατζημελετιάδης (83’ Σαραντάκος), Μανουλίδης (25’ Παπαδόπουλος), Γκιάτης, Βάσσος (83’ Γούσγουλας), Κουλουριώτης, Τσορτανίδης.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Ρετζέπης, Μαμουγιώργης, Πνευματικός Ε., Κύριας, Μπουζάλι, Μαρούλης, Μουστάκας (88’ Σταματούκος) Γούσιας, Πλάκας (83’ Χατζηπαππάς), Σβόλης (66’ Δημόπουλος) Κούρτης (56’ Μαλαμαδιώτης)

Δόξα Πειραιά – ΑΣ Δραπετσώνα 0-1

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον ΑΣ Δραπετσώνα που επικράτησε στη Νίκαια της Δόξας Πειραιά με 0-1.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 86’ ο Σφυρής. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι προηγήθηκε φάουλ.

Ο διαιτητής Κουβέλης που πήγε πολύ καλά, ήταν κοντά στη φάση και δεν είδε καμία παράβαση…

ΔΟΞΑ: Παγώνης, Νάκος, Πετρόγγονας, Κάρλες, Παπαϊωάννου Ι., Βεκρής (46’ Γκιόκα), Κουτσουράκης, Αποστόλου, Αγγελακόπουλος, Καλύβας, Μπρέλα.

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Ελθίνι, Γεροπαναγιώτης, Κόκας (68′ Θωμαΐδης), Χαλικιάς, Βασίου, Κασιαβός, Δούφας (56’ Δοξακόπουλος), Σφυρής, Ντεντέους, Μακαρωνάς (90’ Μπέκα), Φραντζεσκάκης (80’ Καμπέρης)

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίκη Ρέντη- Φοίνικας Αγίας Σοφίας 4-1

Στο τελευταίο τέταρτο η Νίκη Ρέντη ξεπέρασε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 4-1 το εμπόδιο του αξιόμαχου Φοίνικα Αγίας Σοφίας και συνέχισε το νικηφόρο σερί της από την αρχή του πρωταθλήματος κάνοντας το 4 στα 4.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τσιρογιάννη (43’), για να ισοφαρίσει ο Φοίνικας στο 71’ με τον Περάμαντζη. Στο 76’ οι Ρεντιώτες πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Σαμοθράκη, μια φάση όμως που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Κωνσταντόπουλο, καθώς αγνόησε την υπόδειξη του βοηθού Λεκαράκου, που είχε σηκώσει το σημαιάκι για οφσάιντ.

Η Νίκη «καθάρισε» τη νίκη στο τέλος με γκολ των Κερπάσι Α. (88’) και Διβόλη (91’). Στο 90’ αποβλήθηκε από τον Φοίνικα ο Αντωνίου, που απώθησε αντίπαλο.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ξυραφόπουλος, Δενάρδος (60’ Σάφκας), Τσελίκας, Σχίζας, Χιώτης, Κερπάσι Α., Κερπάσι Ν., , Τσιρογιάννης, Κουτρίδης, Δασκαλάκης (84’ Φράγκος), Σαμοθράκης (89’ Διβόλης).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μυλωνάς, Κατσικούρης, Τσώνης, Σιγάλας (79’ Θωμάς), Κοντεσόπουλος (90’ Κολλυρόπουλος), Νέστορ, Κανάρης, Μπουμπουλίδης (46’ Αντωνίου), Λεβαντής, Περάμαντζης, Στρίγγος.

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προφήτης Ηλίας – Περαμαϊκός 3-5

Συναρπαστικό σε εξέλιξη ήταν το παιχνίδι του Προφήτη Ηλία με τον Περαμαϊκό , όπου νικητές αναδείχτηκαν οι φιλοξενούμενοι με 3-5 σημειώνοντας την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά έχουν 6 βαθμούς αφού ξεκίνησαν με -6.

Οι Προφητηλιώτες προηγήθηκαν στο 7’ με τον Φέντι, αλλά οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το παιχνίδι με πέναλτι του Θεολόγου στο 10’ και με αυτογκόλ του Λάζαρη στο 24’. Ο Φέντι και πάλι ισοφάρισε σε 2-2 στο31’, αλλά ο Σπαθάρης στο 33’ και στο 42’ και ο Θεολόγου στο 64’ έκαναν το 2-5 .

Το τελικό 3-5 σημείωσε ο Φώσκολος στο 72’.

Διαιτήτευσε ο Ζησιμόπουλος.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Παλούτσα (46’ Κατσιέρης), Μαραγκός (46’ Φώσκολος), Βυρόπουλος (54’ Σκριβάνος), Δραγάτσης, Λάζαρης, Ραμάι, Εργκίς, Θεοφάνους, Φέντι, Τζαγκίδης, Σελίμης (29’ Αναστασίου).

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Γαϊτανιός, Παπακαλοδούκας Ι., Πακαλοδούκας Σπ, Μαυράκης, Καλούδης (26’ λ.τρ, Παππάς), Σακελλάριος, Σπαθάρης (62’ Κατσιμοίρης), Φλέγκας, Παπακαλοδούκας Α, Θεολόγου, Παρίσης (65’ Κορνελάτος)

ΑΣ Κωφών- Δάφνη Ταμπουρίων 1-0

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο ΑΣ Κωφών που κατέβαλε με 1-0 τη Δάφνη Ταμπουρίων.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Πολυζωγόπουλος στο 32’. Η Δάφνη είχε δοκάρι στο 78’ από εκτέλεση φάουλ του Φέρκο.

Καλός ο διαιτητής Βάιλας.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Ριμπάς, Ρεπανίδης, Πετρέλλης, Δημητρόπουλος, Τρικαμηνάς, Λιάκος, Κατίκογλου (60′ Μεχμέτι ), Τρακάκης, Aλιάι ( 88′ Σκαρμούτσος ), Πολυζωγόπουλος (79′ Κτενάς), Παντελάτος (91′ Καλαμιώτης)

ΔΑΦΝΗ: Κατσίπης, Χατζηιωαννίδης, Χουριέτ (84’ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Γουναρίδης (84’ Μούρτζης), Βιτάλης, Τομαής, Γκόβας (46’ Μαραγκουδάκης), Πρασάς, Αληφραγκής, Σγαρδέλης (61’ Φέρκο), Χατζηκωσταράς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς