19.7 C
Athens

Νomads: Προκαλούν ίλιγγο τα ποσά που θα πάρουν οι Survivor «εισβολείς» (pics, video)

Αναχώρησαν ήδη για τη Μαδαγασκάρη • Μπαίνουν από μέρα σε μέρα στο παιχνίδι

Η κίνηση του ΑΝΤ1 να βάλει στο Nomads παίκτες από τα δύο προηγούμενα Survivor είναι όπως φαίνεται κίνηση ματ, αφού έχει προκαλέσει ενδιαφέρον αλλά και θόρυβο πριν καν γίνει πραγματικότητα.

Προτού δούμε τους «εισβολείς» Survivors μέσα στο παιχνίδι, έχει ήδη προκληθεί το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και ο απαραίτητος θόρυβος με το εξώδικο του Ατζούν Ιλιτζαλί που κι αυτός λειτουργεί προς όφελος του παιχνιδιού.

Αν και το Nomads ξεκίνησε ως ένα αδιάφορο παιχνίδι, προφανέστατα και λόγω καστ, στο κανάλι του Αμαρουσίου ευελπιστούν ότι τελικά θα σώσουν την… παρτίδα, βάζοντας μέσα οκτώ πρώην Survivors. Και μάλιστα όχι όποιους και όποιους, αλλά κάποιους από τους πλέον ιντριγκαδόρους.

Ετσι, αφού θα γίνει ένα γερό ξεκαθάρισμα στους υπάρχοντες παίκτες του Nomads, απ’ όπου θα φύγουν άρον άρον και με… συνοπτικές διαδικασίες πέντε άτομα μαζεμένα, οι υπόλοιποι Κροκόδειλοι και Λεμούριοι θα συγκροτήσουν πλέον μια κοινή ομάδα που θα ονομαστεί «Επίλεκτοι» και απέναντί τους θα έχουν τους πρώην Survivors που θα ονομάζονται «Εισβολείς».

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, στη Μαδαγασκάρη θα βρεθούν (βρίσκονται ήδη) οι: Στέλιος Χανταμπάκης, Γιάννης Σπαλιάρας, Ορέστης Τσανγκ, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ντάρια Τουρόβνικ, Μαριάννα Καλλέργη και Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Τι ποσά όμως συμφώνησαν οι πρώην Survivors για να φτιάξουν τις βαλίτσες τους για τη Μαδαγασκάρη και να υποστούν ξανά ταλαιπωρία και κακουχίες;

Εννοείται ότι πήγαν με το αζημίωτο, καθώς όπως ανέφερε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη οι «εισβολείς» του Νomads, ανάλογα με το όνομά τους θα αμείβονται από 3.000 έως 8.000 ευρώ την εβδομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς