12 C
Athens

Είχε το άστρο του Ζιντάν ο Σολάρι!

Έστω και με... ανορθόδοξο τρόπο, η Ρεάλ στο ντεμπούτο του Σολάρι στο πρωτάθλημα πανηγύρισε νίκη μετά από ενάμιση μήνα

Με επιτυχία στέφθηκε το ντεμπούτο του Σαντιάγκο Σολάρι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα. Η «Βασίλισσα» τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην αήττητη (μέχρι σήμερα) εκτός έδρας Βαγιαδολίδ αλλά τελικά πανηγύρισε τη νίκη με 2-0.

Το πρώτο ημίχρονο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» κύλησε σε χαμηλό τέμπο, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης απείλησε μόνο από σέντρες. Οι αποδοκιμασίες των φίλων της στο ημίχρονο, δεν πτόησαν επ’ ουδενί το ηθικό των παικτών των «γκαλάκτικος», οι οποίοι μπήκαν με περισσότεροι όρεξη στην επανάληψη. Η Βαγιαδολίδ είχε δύο (!) δοκάρια με τους Βίγια και Αλκαράθ, αλλά η χρυσή αλλαγή του Βινίσιους έφερε το πολυπόθητο γκολ που έψαχνε η Ρεάλ.

Στο 83′ η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Κίκο Ολίβας από το σουτ του Βινίσιους και κατέληξε στα δίχτυα του Μασίπ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ράμος ευστόχησε σε πέναλτι για το τελικό 2-0.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Οντριοθόλα, Νάτσο, Ράμος, Ρεγκιλόν, Κασεμίρο (57’ Ίσκο), Κρόος, Μόντριτς, Ασένσιο (74΄ Βινίσιους), Μπέιλ (71’ Βάθκεθ), Μπενζεμά

Βαγιαδολίδ: Μασίπ, Νάτσο, Μογιάνο (85’ Τσοπ), Ολίβας, Καλέρο, Αλκαράθ, Μίτσελ, Βίγια (69’ Βέρδε), Αντονίτο, Λέο Σουάρεθ (76’ Πλάνο), Ουνάλ

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της σημερινής ημέρας:

Λεγανές – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1
Ρεάλ Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ 2-0
Βαλένθια – Χιρόνα (19:30)
Ράγιο Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα (21:45)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς