20.5 C
Athens

Ατρομητάρα ακόμα και με -3 παίκτες!

Παρά την απουσία των τριών παικτών που ανήκουν στον ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα

Ο Ατρόμητος έδειξε πως διαθέτει πλέον στόφα μεγάλης ομάδας, καθώς παρά τις απουσίες των Κουλούρη, Γιαννούλη και Χατζηησαΐα κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ και να παραμείνει αήττητος στο πρωτάθλημα.

Μπορεί ο Ατρόμητος να ήταν εκείνος που έφτανε με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Πασχαλάκη, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που τελικά πέτυχε το γκολ. Ο Βαρέλα θα περάσει Μπουσούλαζιτς και Μούγιακιτς θα δώσει στον Κρέσπο και εκείνος με δυνατό σουτ θα κάνει το 0 – 1. Ο Ατρόμητος μπορεί να τα βάζει με την τύχη του, καθώς στο 18′ είδε την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη, έπειτα από σουτ από το κέντρο του Ουγκράι. Ο Ούγγρος είδε πως ο Έλληνας γκολκίπερ ήταν εκτός εστίας και προσπάθησε να τον «κρεμάσει».

Στο β’ μέρος ο Κάναντι έκανε πιο επιθετικό τον Ατρόμητο, περνόντας στις θέσεις των Μπούγιακιτς και Στρούγγη, τους Κωτσόπουλο και Ενσικουλού. Η κίνηση αυτή βοήθησε αρκετά τους Περιστεριώτες με αποτέλεσμα στο 73′ να ισοφαρίσουν με τον Ουγκράι. Ο εκπληκτικος Κιβρακίδης θα βρει με την μία τον Ούγγρο επιθετικό μέσο, ο οποίος θα μπει στην περιοχή και με υπέροχο συρτό σουτ θα νικήσει τον Πασχαλάκη και θα κάνει το 1-1. Ο ΠΑΟΚ από εκείνο το σημείο και μετά προσπάθησε να αντιδράσει, όμως δεν τα κατάφερε, ούτε με τον Βέρνμπλουμ στο 84′, ούτε με τον Πρίγιοβιτς στο 89′.

Στα αρνητικά του παιχνιδιού και πάλι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος φωνάζει για πέναλτι, επάνω στον Ελ Καντουρί από τον Στρούγγη, ο οποίος δεν τον έχει βρει. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν σταμάτησε να φωνάζει επί 20 ολόκληρα λεπτά στον κύριο Τζήλο για την εν λόγω φάση, μέχρι την στιγμή που τελικά η μπάλα του έκανε το χατήρι και μπήκε στα δίχτυα του Μέγερι.

Στα θετικά η επιστροφή του Κιβρακίδη, ο οποίος έκανε εκπληκτική εμφάνιση τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.
Διαιτητής του αγώνα είναι ο κύριος Αθανάσιος Τζήλος, με βοηθοί του οι Τρύφων Πετρόπουλος και Χασάν Κούλα

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Στρούγγης (46′ Ενσικουλού), Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Μούγιακιτς (46′ Κωτσόπουλος), Ουγκράι, Μάντσον, Μπρούνο (87′ Ούμπιδες)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ελ Καντουρί (82′ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς, Κρέσπο, Βερνμπλουμ, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ (67′ Λημνιός), Κάνιας Ζαμπά (77′ Πέλκας)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς