15.7 C
Athens

Αποχωρήσεων συνέχεια στην ΑΕΛ

Αναστασόπουλος, Μπάλας και Θεοδωρόπουλος δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ΑΕΛ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τις προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό των Θεσσαλών, καθώς τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές αποχωρούν λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, οι οποίες παρ’ όλα αυτά δε θα μείνουν ακάλυπτες για πολύ.

Μετά, λοιπόν, την αποχώρηση του Αντνάν Αγκάνοβιτς για οικογενειακούς λόγους, του οποίου τη θέση παίρνει ο νεοαποκτηθείς Ιντρίζ Μπάτχα, θα “αποχαιρετήσουν” κι άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι υπολογίζονταν να βοηθήσουν την προσπάθεια των “βυσσινί” τη νέα σεζόν, όπως ο τερματοφύλακας Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος είχε ανανεώσει τον Απρίλιο και οι μέσοι Παναγιώτης Μπάλλας και Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος αποκτήθηκε λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο αντικαταστάτης του Λαρισαίου κίπερ Κώστα Θεοδωρόπουλου φέρεται να έχει βρεθεί στα… γάντια ενός άλλου Λαρισαίου τερματοφύλακα, του ταλαντούχου Λευτέρη Χουτεσιώτη, ο οποίος παρόλο που συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, δεν φαίνεται να είναι στα βασικά πλάνα των “ερυθρόλευκων”. Με δεδομένο ότι η ΑΕΛ αναμένεται να πάρει δύο παίκτες του Ολυμπιακού ως ανταλλάγματα της μετακίνησης του Μασούρα στους Πειραιώτες, αποτελεί μία καλή ευκαιρία συνεργασίας και για τις δύο πλευρές.

Μ. ΤΖΗΚΑΣ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς