20.6 C
Athens

Πόζα αλά Casa de Papel…με Νεϊμάρ και Μπαπέ! (pic)

Οι παίχτες της Παρί Σεν Ζερμέν γιόρτασαν δεόντως το 12 στα 12 για το γαλλικό πρωτάθλημα, με τους Μπαπέ και Νεϊμάρ να φορούν ...μάσκες, αλά Casa de Papel

Νεϊμάρ και Μπαπέ, με μάσκες αλά Casa de Papel, μετά το ιστορικό 12 στα 12 της Παρί Σεν Ζερμέν για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Λίγο μετά τα γκολ που πέτυχαν για το 2-1 επί της Λιλ και το ιστορικό 12×12 της Παρί Σεν Ζερμέν στο πρωτάθλημα, οι παίχτες της γαλλικής ομάδας, Μπαπέ και Νεϊμάρ το γιόρτασαν δεόντως, φορώντας μάλιστα τις μάσκες του Σαλβαντόρ Νταλί, όπως έγιναν γνωστές από τη δημοφιλή σειρά Casa de Papel!

Ο Γάλλος και ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχουν αναπτύξει μια αρκετά δυνατή σχέση εντός κι εκτός χορταριού και η Παρί μόνο κερδισμένη βγαίνει από το γεγονός, πως οι δυο τους πλέον βρίσκονται με εξαιρετικό και μοναδικό τρόπο, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στην ομάδα.

Λίγο μετά το 2-1 επί της Λιλ, νίκη με την οποία η ομάδα του Τούχελ έγραψε ιστορία καθώς ποτέ ξανά καμία άλλη στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν είχε φτάσει σε αυτή την επίδοση, οι Μπαπέ και Νεϊμάρ πόζαραν με τις μάσκες του Νταλί όπως οι ληστές στο Casa de Papel.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς