17 C
Athens

Πέδρο Μαρτίνς στους παίχτες του: «Νικήστε και τους διαιτητές»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε κάποιες παρατηρήσεις στους παίχτες του, ύστερα και από τον αγώνα Κυπέλλου επί της Παναχαϊκής, λέγοντας «κερδίστε και τους διαιτητές»

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε σε ομιλία του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην αντιδρούν στις αποφάσεις των διαιτητών και να διατηρούν την ψυχραιμία τους.

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας του Ολυμπιακού, ύστερα απ’ τη νίκη στην Πάτρα για το Κύπελλο, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στις αντιδράσεις τους σε αποφάσεις των διαιτητών.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα άλλωστε. Κυρίως από εδώ και στο εξής, κάθε αγώνας έχει καθοριστική σημασία για εμάς. Για αυτό ζητάω από όλους τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια και προσοχή. Δεν θέλω να βλέπω αντιδράσεις απέναντι στους διαιτητές, μην χάνετε την ψυχραιμία και την αυτοσυγκέντρωσή σας. Δεν πρέπει να δίνετε την ευκαιρία να βγάζουν εύκολες κάρτες. Μείνετε συγκεντρωμένοι, κάντε το παιχνίδι σας και νικήστε και τους διαιτητές. Η απόφαση δεν μπορεί να αλλάξει, για αυτό μην αναλώνεστε σε διαμαρτυρίες. Είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σας, αλλά δεν έχουμε το περιθώριο να σπαταλάμε χρόνο κι ενέργεια για αυτά», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρτίνς, σύμφωνα με τον “Κόκκινο Πρωταθλητή”.

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος έκανε παρατηρήσεις για φαινόμενα που επαναλήφθηκαν στους τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος με ΟΦΗ κι Απόλλωνα. «Δεν γίνεται να πετάξουμε κι άλλο ημίχρονο, όπως συνέβη στο πρώτο με τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα. Άλλα έχουμε πει στην προπόνηση κι άλλα κάνετε, με αποτέλεσμα να χάνουμε πολύτιμο χρόνο. Δεν πρέπει να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

Στη συνέχεια ο Μαρτίνς ζήτησε τη γνώμη της πεντάδας των αρχηγών. Συγκεκριμένα των Φορτούνη, Τοροσίδη, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκη και Χριστοδουλόπουλου, οι οποίοι έδωσαν το στίγμα στους συμπαίκτες τους. «Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Κόντρα στον Ολυμπιακό παίζουν όλοι σαν να πρόκειται για τελικό. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να τα δίνουμε όλοι όλα σε κάθε παιχνίδι. Δεν υπάρχει ποτέ εύκολο ματς για εμάς», ειπώθηκε μεταξύ άλλων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς