18 C
Athens

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Γκερέρο έχει «κυκλώσει» το ματς με τη Μπέτις

Ο φορ του Ολυμπιακού τα δίνει όλα προκειμένου να προλάβει το κρίσιμο ματς στη Σεβίλλη, αλλά και τη δύσκολη δοκιμασία στο Περιστέρι λίγες μέρες νωρίτερα

Δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, αλλά θέλει πολύ να παίξει στο “Benito Villamarin”. Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο είχε μείνει στον πάγκο στον αγώνα Ολυμπιακός – Μπέτις 0-0, στις 20 Σεπτεμβρίου, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς είχε επιλέξει τον Αχμέντ Χασάν για την κορυφή της επίθεσης και η αλήθεια είναι ότι είχε φύγει από το γήπεδο με μία πικρή γεύση στα χείλη.

Ο Ισπανός σέντερ φορ μέχρι πριν από λίγους μήνες αγωνιζόταν στα γήπεδα της Πριμέρα Ντιβισιόν, ήθελε πολύ να παίξει εναντίον της Μπέτις, αλλά δεν τα κατάφερε. Ήρθε και ο τραυματισμός του στο Λουξεμβούργο για να θέσει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή και στο δεύτερο ματς με την ομάδα της Ανδαλουσίας. Όμως, ο έμπειρος σέντερ φορ κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να προλάβει τον αγώνα στην πατρίδα του.

Ο Γκερέρο έχει «κυκλώσει» στο ημερολόγιό του το ματς με τη Μπέτις, στις 29 Νοεμβρίου και θεωρεί ότι θα είναι στη διάθεση του Μαρτίνς. Ο Ισπανός επιθετικός πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και θέλει πολύ να βοηθήσει τον Ολυμπιακός στα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους τον Ατρόμητο (25/11) στο πρωτάθλημα και την Μπέτις (29/11) στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς