14.8 C
Athens

Σκορδίλης: «Θα αντιμετωπίσουμε κάτι διαφορετικό»

Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος κόντρα στην Κύμη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου περιμένει ο Γάιος Σκορδίλης του Περιστερίου

Το Περιστέρι φιλοξενείται αύριο στην Χαλκίδα από την Κύμη για τον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου με τις μνήμες όλων να είναι νωπές από την πρόσφατη επικράτηση της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη για το πρωτάθλημα με το ευρύ 87-56. Μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση ο Γάιος Σκορδίλης τόνισε μεταξύ άλλων πως θα αντιμετωπίσει κάτι διαφορετικό μιας και η Κύμη θα ψάξει να βρει λύσεις σε αυτά που έκανε λάθος στο ματς του πρωταθλήματος.

«Θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε την ίδια εμφάνιση με το προηγούμενο ματς γιατί όπως προανέφερα, η Κύμη θα αντιδράσει. Εμείς, αυτό που πρέπει να κάνουμε, όπως και σε όλα τα παιχνίδια, είναι να ακολουθούμε το πλάνο των προπονητών για όσο περισσότερο διάστημα μπορούμε μέσα στο παιχνίδι. Αγώνα με τον αγώνα βελτιωνόμαστε! Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε κι αυτό το παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς