22.1 C
Athens

Χώρισαν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία;

Οργιάζουν οι φήμες για «τίτλους τέλους» στη σχέση του διάσημου ζευγαριού

Τα προβλήματα στη σχέση τους ήταν γνωστά από το καλοκαίρι, ωστόσο όλα δείχνουν ότι πριν από μερικές ημέρες ήρθε η οριστική ρήξη μεταξύ τους.

Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία, για τους οποίους οργιάζουν οι φήμες περί χωρισμού.

Το σοβαρότερο από τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής είναι η μεγάλη χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει πλέον, καθώς ο Αλμπέρτο πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό για την ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως ενόχλησε εξαρχής την τραγουδίστρια, καθώς τα νέα δεδομένα άλλαξαν άρδην τις ισορροπίες στη σχέση τους και από εκεί που συζούσαν στη Γλυφάδα, εκείνος έφυγε πολύ μακριά.

Ωστόσο, παρά τις αρχικές προστριβές, έκαναν και οι δύο προσπάθειες να διατηρήσουν τη σχέση τους ζωντανή και τη φλόγα του έρωτά τους αναμμένη. Ο Μποτία πηγαινοερχόταν όποτε μπορούσε στην Αθήνα και η Ελένη έκανε συχνές επισκέψεις στην Ισπανία, πατρίδα του αγαπημένου της, γεγονός που βελτίωσε το κλίμα μεταξύ τους.

Ομως, εκτός από τη χιλιομετρική απόσταση, μεγάλο πρόβλημα δημιούργησαν και οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο. Η Ελένη, άλλωστε, μετά την επιτυχία του Fuego δεν μοιράζει πια το χρόνο της μόνο ανάμεσα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία, αλλά έχει κάνει μεγάλα ανοίγματα σε ολόκληρη την Ευρώπη, όπου προμοτάρει τη δουλειά της.

Ετσι, στα πολλά χιλιόμετρα έρχεται να προστεθεί και η έλλειψη χρόνου, που μάλλον έδωσε τη χαριστική βολή.

Βεβαίως, κανείς από τους δύο δεν έχει προς στιγμήν επιβεβαιώσει ότι τραβούν χωριστούς δρόμους, αλλά από την άλλη ούτε και έχουν διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού.

Και όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι ο χρόνος που θα δείξει τι ακριβώς συμβαίνει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς