19.3 C
Athens

Ο Παϊρότζ μόνο εάν πάρει. . . πολλά, θα δώσει λίγα

Παρά το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι σε διαρκές… αντάρτικο με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, λογικά θα πήγε στην Παναγιά την Μεγαλόχαρη, γονατιστός και θ’ άναψε μια λαμπάδα μεγέθους κολώνας της ΔΕΗ μόλις εμφανίστηκε ο Παϊρότζ. Και αυτό το γράφουμε, διότι ο Ταϋλανδός λέγεται ότι είναι… πουλέν του Αλέξη Τσίπρα, με σκοπό να σώσει τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο το τοπίο δεν είναι τόσο ειδυλλιακό όσο φαίνεται, αφού το fund για να βάλει τα λεφτά του στους «πράσινους» θα πρέπει να βρει τρόπο να τα πάρει πίσω. Και δεν εννοούμε από το ποδόσφαιρο, αφού από το συγκεκριμένο προϊόν δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις χρήμα. Εκτός και εάν παίζεις τα… κόρνερ και τις κίτρινες.

Οι Ασιάτες μπορεί να ήρθαν «φωναχτά» για τον Παναθηναϊκό, αλλά προσδοκούν (σιωπηρά) να πάρουν κάποιο «φιλετάκι» στο real estate. Δηλαδή να δώσουν 10 και να βγάλουν 100.

Ωστόσο αυτό το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και κυρίως δεν είναι για νέους «παίκτες», σε μια αγορά όπου οι παλιοί έχουν τα «κονέ» τους και δεν θα αφήσουν να τους πάρει ένα σημαντικό μερίδιο ένα «στράβακας».

Όσο «τραβάει» αυτή η κουβέντα τόσο θα δυσκολεύει και η πολυθρύλητη είσοδος του Παϊρότζ και της παρέας του στον Παναθηναϊκό.

Όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή.

Εάν «αντέξει» τότε ο Ταϋλανδός θα μπει με σκοπό να κάνει τις άλλες δουλειές και να ρίχνει και ένα ξεροκόμματο στον Παναθηναϊκό. Μην περιμένετε μεγαλεία και να μην προσδοκάτε παλάτια στην άμμο.

Εάν δεν αντέξει, τότε ζήτω που καήκαμε. Ο Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να ρίξει το μπάτζετ σε επίπεδα ομάδας Β’ Εθνικής. Αυτό κρατήστε το.

Όπως να κρατήσετε και τούτο: Εάν δεν αναλάβει ο Π.Π. μην περιμένετε Νταμπίζα και Δώνη. Είπαμε οι άνθρωποι γουστάρουν τις προκλήσεις αλλά δεν είναι και μαζόχες να συνεργαστούν με τον Αλαφούζο.

Όπως και να το δεις, όσες πληροφορίες και εάν συλλέξεις, ένα πράγμα είναι σίγουρο.

Η μοναδική «κανονική» προοπτική για τον Παναθηναϊκό είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Και αυτό μην το κρατήσετε, γιατί αργά ή γρήγορα θα συμβεί…

Εάν δεν συμβεί αλίμονό μας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς