17.2 C
Athens

Δεν… ιδρώνει ο ΑΝΤ1 με το εξώδικο του Ατζούν

Τι απαντάει το κανάλι του Αμαρουσίου στους ισχυρισμούς του Τούρκου παραγωγού του Survivor

H είδηση ότι τις προσεχείς ημέρες θα μπουν στο Nomads παίκτες από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ Survivor που φημολογείτο καιρό και σήμερα επιβεβαιώθηκε και επίσημα, έφερε την αντίδραση του Τούρκου παραγωγού του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που απάντησε με εξώδικο κατηγορώντας τον ΑΝΤ1 για αντιγραφή.

Πηγές του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου αντέκρουσαν τους ισχυρισμούς του εξωδίκου του Τούρκου παραγωγού, αναφέροντας πως «δεν τίθεται κανένα θέμα αντιγραφής».

«Δεν τίθεται ζήτημα αντιγραφής, μιας και το format προϊόν της βελγικής εταιρείας παραγωγής Caracol International υπάρχει στη διεθνή τηλεοπτική αγορά περισσότερα από 15 χρόνια, αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή του καναλιού και προσθέτει: «Στην παγκόσμια αγορά υπάρχουν δέκα παρόμοιου περιεχόμενου τηλεοπτικά προγράμματα».

Όσον αφορά τη συμμετοχή πρώην παικτών του «Survivor» στο «Nomads» εξηγούσε πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα μιας και οι συγκεκριμένοι συμμετέχοντες «δεν έχουν πλέον καμία νομική δέσμευση προς το προηγούμενο πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς