24.6 C
Athens

Η Δικαιοσύνη δίνει εξετάσεις με τον Ολυμπιακό

Αν κριθεί ένοχος ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στην Πάτρα η αφαίρεση βαθμών πρέπει να γίνει στη βαθμολογία του κυπέλλου και όχι του πρωταθλήματος

Να μιλήσουμε σοβαρά. Τώρα θα δούμε αν γίνεται «παιχνίδι» πίσω από την κουρτίνα σε ό,τι έχει να κάνει με τη Δικαιοσύνη. Τώρα θα φανεί. Ανάλογα με το τι θ’ αποφασίσει η πειθαρχική επιτροπή για τα επεισόδια στην Πάτρα, στο ματς κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Ο πειθαρχικός κώδικας λέει ότι σε τέτοια επεισόδια, μπορούν ν’ αφαιρεθούν βαθμοί. Ωραία. Από ποια διοργάνωση; Από το πρωτάθλημα; Μα, και στο κύπελλο υπάρχει βαθμολογία.

Και για να μην παίξουμε την κολοκυθιά από που θα πρέπει ν’ αφαιρεθούν οι βαθμοί, η λογική λέει ότι αν είναι επιβαρυντικές οι εκθέσεις της Αστυνομίας και του παρατηρητή, τότε προβλέπεται αφαίρεση βαθμών, όπως έγινε με την ΑΕΚ.

Γιατί, όμως, από το πρωτάθλημα κι όχι από το κύπελλο; Γι αυτό λέω ότι τώρα θα δούμε αν παίζεται «παιχνίδι» πίσω από την κουρτίνα. Να μην ξεχάσουμε ότι μιλάμε για τακτικούς δικαστές. Τώρα, θα πείτε ότι κι ο Σκουτέρης τακτικός δικαστής ήταν κι έπαιρνε τις αποφάσεις ξημερώματα κι έδινε δικαιώματα.

θα είναι, πάντως, παγκόσμια πρωτοτυπία, να κληθεί σε απολογία ο Ολυμπιακός από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ (διοργανώτριας του κυπέλλου) κι όχι της Σούπερ Λιγκ και να αφαιρεθούν βαθμοί από διοργάνωση της Σούπερ Λιγκ, το πρωτάθλημα δηλαδή! Μπίνγκο!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς