17.4 C
Athens

Χαμός με Nomads και Survivor: Εξώδικο έστειλε ο Ατζούν στον ΑΝΤ1

Εξαλλος ο Τούρκος παραγωγός με την ανακοίνωση των oνομάτων των πρώην παικτών του Survivor που μπαίνουν στο Nomads

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος είναι ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί από το γεγονός ότι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 θα πάρουν μέρος πρώην παίκτες του Survivor, που αποτελεί δική του παραγωγή, με αποτέλεσμα να απαντήσει με εξώδικο.

Ο Τούρκος μεγιστάνας των media από πέρυσι δεν είχε δει με καλό μάτι το ριάλιτι του καναλιού του Αμαρουσίου, αλλά η χρησιμοποίηση παικτών του δικού του ριάλιτι από το Nomads φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στο σκεπτικό του εξωδίκου, το οποίο θα επιδοθεί άμεσα στον ΑΝΤ1 και στην εταιρεία παραγωγής του «Nomads», η εταιρεία παραγωγής του Τούρκου διαμαρτύρεται για αντιγραφή των κανόνων και του περιεχομένου του «Survivor» από τους συντελεστές του ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Οπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί, παίκτες και από τα δύο προηγούμενα Survivor μπαίνουν αυτή την Κυριακή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads.

Πρόκειται για τους: Γιάννη Σπαλιάρα, Στέλιο Χανταμπάκη, Ορέστη Τσανγκ, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Μαριάννα Καλλέργη, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Ντάρια Τουρόβνικ, Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Ο Ατζούν ενημέρωσε για την κίνησή του (της αποστολής εξωδίκου) τον ΣΚΑΪ, ο οποίος δεν έφερε την παραμικρή αντίρρηση.

Aξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στις αρχές του χρόνου σε συνέντευξη που είχε δώσει στο «Πρώτο Θέμα» εμφανιζόταν οργισμένος με το Survival Secret του Epsilon, αλλά όχι και με το Nomads του ΑΝΤ1.

«Είναι φυσικό πάντα να προσπαθούν να μιμηθούν κάτι τόσο επιτυχημένο. Δεν θα σου πω ψέματα, με ενόχλησε ιδιαίτερα η παραγωγή του Epsilon γιατί ήταν πιστό αντίγραφο. Δεν πας να κάνεις ακριβώς το ίδιο, ενώ εμείς πληρώνουμε ένα κάρο λεφτά το επεισόδιο για πνευματικά δικαιώματα. Είναι κλεψιά! Αν κάνεις το ίδιο, απλά αλλάζοντας το όνομα, αυτό ενοχλεί. Γνώριζα εξαρχής, όμως, ότι δεν θα πετύχει», είχε πει τότε, ενώ αντίθετα είχε παραδεχθεί ότι το Nomads είναι ένα παιχνίδι με διαφορετικό concept.

«Το Nomads ήταν ένα διαφορετικό concept με υψηλές προδιαγραφές ως προς την παραγωγή. Από την άλλη, όμως, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις το κοινό με κάτι τόσο παραπλήσιο με αυτό που αγάπησε. Πάντα θέλουν το ορίτζιναλ! Πού στον κόσμο υπάρχει κάτι επιτυχημένο και το κοινό να θέλει το παραπλήσιο;», είχε πει.

Για να κατηγορεί λοιπόν σήμερα για αντιγραφή ένα concept που ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει διαφορετικό δείχνει ότι δεν είναι η «αντιγραφή» που τον πείραξε, αλλά το γεγονός της εισόδου «δικών του» παικτών στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Σε κάθε περίπτωση σε αυτό το νέο… σίριαλ αναμένεται να υπάρξουν κι άλλα επεισόδια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς