20.7 C
Athens

Κατέρρευσε η Βικτώρια Καρύδα μετά τη δολοφονία του συζύγου της στη Βούλα (pics, video)

Την ώρα που ο σύζυγός της έπεφτε νεκρός η ξανθιά καλλονή περπατούσε στην πασαρέλα • Χτυπούσε το κινητό της για τα δυσάρεστα νέα, αλλά η ίδια ήταν στη μέση της επίδειξης • Δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν τελικά το έμαθε

Την ώρα που οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 46χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία στη Βούλα, η σύζυγός του, η ξανθιά καλλονή του My Style Rocks, Βικτώρια Καρύδα, περπατούσε ανυποψίαστη στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week.

Μόλις πληροφορήθηκε, αρκετά αργότερα, τι είχε συμβεί, κατέρρευσε.

Οι στιγμές ήταν πραγματικά τραγικές για το πανέμορφο μοντέλο που έμαθε με αρκετή καθυστέρηση τη δολοφονία του συζύγου της, καθώς άκουγε μεν το κινητό της να χτυπάει επίμονα, αλλά η ίδια βρισκόταν στη μέση της επίδειξης.

Στην άλλη γραμμή ήταν μια φίλη της, η οποία είχε μάθει τα τραγικά νέα για τη δολοφονία του συζύγου της και την καλούσε για να την ενημερώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό της σήκωσε τελικά ο στενός της συνεργάτης και γνωστός μακιγιέρ Προκόπης Μακρυλάκης, που τα έχασε όταν έμαθε τα άσχημα νέα.

Αμέσως πήγε στα καμαρίνια και βρήκε τη Βικτώρια να ετοιμάζεται να αλλάξει ρούχα για τη δεύτερη εμφάνισή της.

Aυτά είναι τα δύο φορέματα που πρόλαβε να φορέσει στη χθεσινή επίδειξη, όντας ανυποψίαστη για το κακό που είχε συμβεί στην οικογένειά της, πριν αναγκαστεί να φύγει άρον άρον:

Μαζί με τη φίλη της που έχει σπεύσει και είχε φτάσει ήδη στο χώρο που γινόταν το fashion show, της είπαν πως τα παιδιά της είναι καλά, αλλά έχει συμβεί κάτι σοβαρό και πρέπει να φύγει άμεσα από το χώρο της επίδειξης.

Η Βικτώρια με τον μακιγιέρ και τη φίλη της, χωρίς ακόμα να της έχουν πει τα άσχημα νέα, έφθασαν στη Γλυφάδα στο σπίτι των γονιών του συζύγου της, όπου βρίσκονταν ήδη τα παιδιά που είχε σπεύσει να τα απομακρύνει από το σημείο της δολοφονίας ο παππούς τους, καθώς και η πεθερά της. Εκεί της ανακοινώνουν το τραγικό νέο.

Εκείνη αρνείται να το πιστέψει και ξεσπάει σε κλάματα φωνάζοντας ότι δεν είναι αλήθεια. Μετά καταρρέει και ακόμα σήμερα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που έχει συμβεί…

O γάμος της ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, όταν τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό τέλος.

To ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2013 και έκανε και έναν ρομαντικό θρησκευτικό γάμο-υπερπαραγωγή το 2016 στη Santa Marina στη Μύκονο, παρουσία πολλών μελών του καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού αλλά και πολιτικού κόσμου.

Είχαν αποκτήσει δυο υπέροχα παιδάκια, την Αλεξάνδρα και τον Αχιλλέα που ήταν παρόντα στο θρησκευτικό γάμο των γονιών τους.

Η Βικτώρια τότε έζησε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της με τον άντρα της και τα δυο παιδιά τους. Τότε είχε δηλώσει στην εφημερίδα Freddo: «Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άνδρα της ζωής μου. Ήταν ξετρελαμένα τα παιδάκια μας στον γάμο. Ήταν πολύ χαρούμενα. Θέλω και τρίτο παιδί, αλλά θέλω να μεγαλώσουμε πρώτα τα μικρούλια. Τα παιδιά είναι μεγάλη χαρά σίγουρα, αλλά χρειάζεται και υπομονή γιατί είναι ζωηρά. Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας είναι η οικογένεια και τα παιδιά μας», έλεγε χαρακτηριστικά.

Αλλά και στο My Style Rocks, μιλούσε συχνά για τον άνδρα της, τον Γιάννη και μάλιστα έλεγε πως την επηρεάζει σε ό,τι αφορά το στιλ της. Και είναι αλήθεια πως εκτός από το εκπληκτικό σώμα μοντέλου που διαθέτει, είχε ξεχωρίσει στο ριάλιτι μόδας και με την αισθητική, την προσωπικότητα, αλλά και την αξιοπρέπειά της.

Παρόλο, όμως, που ξεχώριζε και μάλιστα με διαφορά από τις υπόλοιπες και ήταν πολλοί αυτοί που τη θεωρούσαν φαβορί, η ίδια παρέμενε σεμνή, χαμηλών τόνων, πάντα συνεργάσιμη και χωρίς σταριλίκια. Πάντα σοβαρή, χωρίς να έχει μπλέξει σε ίντριγκες που συνήθως υπάρχουν σε τέτοια ριάλιτι, αλλά μια-δυο φορές που χρειάστηκε, ήταν έτοιμη να υπερασπιστεί τον εαυτό της όταν έβλεπε πως αδικείται, χωρίς μελοδραματισμούς και χωρίς να ξεφύγει από τα όρια.

Στο παρακάτω βίντεο από το πρόσφατο Gala του ριάλιτι μιλάει για τον σύζυγό της με τρυφερότητα και μάλιστα στο κόνσεπτ φοράει το νυφικό που είχε φορέσει στο γάμο της:

H Βικτώρια, με μπαμπά Έλληνα και μητέρα Ουκρανή, πήρε μέρος στα καλλιστεία του Αnt1 σε ηλικία μόλις 18 ετών και κερδίζει τον τίτλο Μις Τουρισμός.

Αμέσως μετά εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Κίεβο και κέρδισε δύο παγκόσμιους τίτλους της Miss παγκόσμιος τουρισμός 2003 και Miss Top Model International 2003.

Η Βικτώρια αφοσιώθηκε στο μεγάλωμα των παιδιών της μέχρι που αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και έτσι έλαβε μέρος στο My style Rocks.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς