22.6 C
Athens

Η «εποχή Πετράκη» στον ΠΑΣ φτάνει στο τέλος της

Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια στον ΠΑΣ ο Γιάννης Πετράκης έχει κουραστεί κι έχει κουράσει • Το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές μοιάζει να είναι αναπόφευκτο

Μια σχέση – συνεργασία που κράτησε σχεδόν τέσσερα χρόνια φτάνει στο τέλος της. Όπως όλα δείχνουν η συνεργασία του Γιάννη Πετράκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ξεκίνησε στις 28 Ιανουαρίου στου 2014, διανύει τις τελευταίες μέρες της.

Ο έμπειρος προπονητής βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα υπό πίεση, κάτι που φαίνεται κι από τις αντιδράσεις του. Σχεδόν ποτέ στην καριέρα του δεν διαμαρτύρεται με έντονο τρόπο, σπάνια χάνει την ψυχραιμία του και με την συμπεριφορά του αυτή έχει κερδίσει τον σεβασμό των ανθρώπων του ποδοσφαίρου.

Τώρα τελευταία όμως του φταίνε όλα. Η αλλαγή συμπεριφοράς ενός ανθρώπου πράου, ευγενικού δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Τι έχει συμβεί όμως;

Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης σε συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Πετράκη του εξέφρασε τον προβληματισμό του για την πορεία της ομάδας και του ζήτησε να αλλάξει την κατάσταση το συντομότερο δυνατό. Έκτοτε μεσολάβησαν δύο ακόμα ήττες με τον Παναιτωλικό εντός έδρας με την Ξάνθη εκτός και χθες η ισοπαλία με τη Λαμία στα Γιάννινα.

Ο Χριστοβασίλης για πρώτη φορά σκέφτεται σοβαρά να αντικαταστήσει τον Γιάννη Πετράκη. Ήδη συνεργάτης του έχει κάνει κρούση σε δύο προπονητές, ένας εκ των οποίων δεν εργάζεται αυτή την περίοδο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ θέλει να είναι έτοιμος για την αλλαγή και να μη χρειαστεί να περιμένει.

Η κατάσταση αυτή έχει κουράσει και τον Πετράκη. Νιώθει κι αυτός ότι ίσως έχει φτάσει στο ταβάνι του. Έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα των Ιωαννίνων, ίσως να μην έχει να δώσει κάτι παραπάνω. Η αμφισβήτηση που δέχεται από το ξεκίνημα της σεζόν είναι μεγάλη και τον έχει επηρεάσει.

Όπως γίνεται αντιληπτό το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Λάρισα (εκτός έδρας) είναι καθοριστικό για την παραμονή Πετράκη. Μόνο με νίκη θα καταφέρει να διατηρήσει τη θέση του ο έμπειρος κόουτς. Διαφορετικά το τέλος είναι αναπόφευκτο…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς