22.7 C
Athens

Έβαλε 50άρα ο Ρόουζ, επιτέλους νίκη για Λέικερς – Όλα τα αποτελέσματα (vids)

Δείτε τα αποτελέσματα από τους σημερινούς επτά αγώνες, καθώς και τα παιχνίδια που ξεχώρισαν

«Αναγεννήθηκε» στο σημερινό ματς ο Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος μας θύμισε τις ένδοξες μέρες του 2011, όταν και κέρδισε το βραβείο του MVP. Ο «D Rose» σκόραρε 50 πόντους, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ καριέρας για τον ίδιο, οδηγώντας την ομάδα του στην νίκη επί των Γιούτα Τζαζ, χωρίς να έχει μάλιστα στο πλευρό του τον Τζίμι Μπάτλερ!

Σήμερα έπαιζαν και οι Λέικερς οι οποίοι αντιμετώπιζαν τους Ντάλας Μάβερικς εντός έδρας. Το ματς θεωρητικά έπρεπε να έχει τελειώσει από νωρίς αλλά, ενώ οι Λέικερς μπήκαν στο τέταρτο δωδεκάλεπτο με μία διαφορά 13 πόντων υπέρ τους, με 2 δευτερόλεπτα να μένουν στο χρονόμετρο το σκορ ήταν ισόπαλο στο 113-113 και με τον Λεμπρόν Τζέιμς να βρίσκεται στην γραμμή της «φιλανθρωπίας». Ο «βασιλιάς», ο οποίος δέχεται έντονη κριτική για τις βολές που αστοχεί στο τέλος των παιχνιδιών, ευστόχησε σε μία από τις δύο βολές και, με τους Μαβς να μην έχουν τάιμ άουτ για να σχεδιάσουν κάποια επίθεση, αυτή η βολή έμελλε να διαμορφώσει και το τελικό σκόρ. Ο Λεμπρόν είχε 29 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ σε 39 λεπτά.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, δύο από αυτές πήγαν στην παράταση (Ντένβερ Νάγκετς – Σικάγο Μπουλς και Ντιτρόιτ Πίστονς – Μπρούκλιν Νετς), ενώ οι Γουόριορς συνεχίζουν δυναμικά, καθώς σήμερα κέρδισαν τους Πέλικανς εντός έδρας, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 8-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γιούτα Τζαζ – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 125-128

Ντάλας Μάβερικς – Λος Άντζελες Λέικερς 113-114

Ντιτρόιτ Πίστονς – Μπρούκλιν Νετς 119-120

Ντένβερ Νάγκετς – Σικάγο Μπουλς 108-107

Νιου Ορλίνς Πέλικανς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 121-131

Σαν Αντόνιο Σπερς – Φοίνιξ Σανς 120-90

Ιντιάνα Πέισερς – Νιου Γιορκ Νικς 107-101

Δείτε την εκπληκτική εμφάνιση του Ρόουζ:

Δείτε τα highlights από το ματς των Λέικερς:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς