21.8 C
Athens

Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας σύζυγος γνωστού μοντέλου ο άνδρας που εκτέλεσαν στη Βούλα

Ο 46χρονος δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες στο θώρακα • Βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του στο Πανόραμα Βούλας

Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας και σύζυγος γνωστού μοντέλου, που μάλιστα αυτό τον καιρό έχει και τηλεοπτική παρουσία είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στο Πανόραμα Βούλας.

Ο 46χρονος δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες στο θώρακα πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι. Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, ένα smart, στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας, όταν δέχθηκε τα φονικά πυρά.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, που ξεκίνησαν έρευνες επί τόπου για στοιχεία, καθώς και στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

Η σύζυγος του θύματος είναι πρώην playmate, που αυτό τον καιρό εμφανίζεται στο ριάλιτι μόδας My Style Rocks. Μάλιστα, στο ριάλιτι μιλούσε πολύ συχνά για τον άνδρα της και έλεγε πόσο ευτυχισμένη είναι μαζί του.

Το θύμα ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. Τα δύο παιδιά βρίσκονταν μέσα στο σπίτι όταν ο πατέρας τους δολοφονήθηκε.

Ελάχιστα λεπτά μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση έφτασε στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα Βούλας ο πατέρας του θύματος, που με αγωνία άρχισε να ρωτά: «Πείτε μου, είναι καλά ο γιος μου; Τι συνέβη στο γιο μου».

Λίγο αργότερα, η αγωνία μετατράπηκε σε θρήνο, ενώ έπρεπε να απαντήσει στις ερωτήσεις των εγγονών του, τί είχε συμβεί έξω από το σπίτι τους και είχαν πάει εκεί τόσοι αστυνομικοί…

Μπλεγμένος σε υποθέσεις ναρκωτικών

Ο 46χρονος επιχειρηματίας που στην Ελλάδα τον φώναζαν «ο Αυστραλός» είχε φυλακιστεί στην Αυστραλία για εμπόριο ναρκωτικών. Ο πατέρας του, Ελληνας εξ Αιγύπτου, πρώην επαγγελματίας τραγουδιστής, συνελήφθη από την αυστραλιανή αστυνομία με ναρκωτικά αξίας 13 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας. Ο αδερφός του δήλωσε μετά την σύλληψη του πατέρα τους πως τα ναρκωτικά ανήκουν σε αυτόν.

Τα δύο αδέρφια ήταν ύποπτα για απόπειρα δολοφονίας (πυροβολήθηκε με 15 σφαίρες εκ των οποίων 5 σφαίρες βρήκαν το θύμα) Λιβανέζου συνεταίρου τους, αδερφού μεγαλέμπορου ναρκωτικών.

Οι αυστραλιανές αρχές έχουν προβεί σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και των δύο αδερφών και ο δολοφονηθείς ήρθε να ζήσει στην Ελλάδα με τους Αυστραλούς να εκδίδουν ένταλμα σύλληψης για φυγοδικία.

Στην Ελλάδα ο επιχειρηματίας συνδέθηκε με ένα μοντέλο που είχε στεφθεί playmate, την παντρεύτηκε σε δεύτερο γάμο και έκαναν δύο παιδιά. Ο γάμος τους έγινε στη Μύκονο, ήταν ιδιαίτερα κοσμικός και μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν πολλά άτομα του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και της πολιτικής ζωής του τόπου.

Ο δολοφονηθείς εμφανίζεται ως μέτοχος και ιδιοκτήτης του 1/3 εταιρείας security με έδρα την Καλλιθέα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς