21.4 C
Athens

Απίστευτη ταλάντωση στο άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ – Ξεκινά έλεγχος στατικότητας (video)

Την ταλάντωση παρατήρησε στέλεχος της UEFA στην εξέδρα των οπαδών της Μπάγερν στον αγώνα της ΑΕΚ με τη βαυαρική ομάδα για το Champions League

Έλεγχο για τη στατικότητα του άνω διαζώματος του κεντρικού σταδίου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ζήτησε η διοίκηση του ΟΑΚΑ από τη ΓΓΑ, έπειτα από ερώτημα στελέχους της UEFA που βρέθηκε στο στάδιο για τον αγώνα του Champions League, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Μπάγερν.

Στέλεχος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου που παρατήρησε το φαινόμενο που προκάλεσαν οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας, έκανε σχετική ερώτηση στους ανθρώπους του ΟΑΚΑ. Αυτοί με τη σειρά τους απέστειλαν σχετική επιστολή στη ΓΓΑ και ζητούν έλεγχο στατικότητας.

Ο έλεγχος αναμένεται να γίνει σύντομα, αν και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Η ταλάντωση υπάρχει εδώ και χρόνια και δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την καταλληλότητα ή όχι του κεντρικού σταδίου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Το ΟΑΚΑ… ζει με τις ταλαντώσεις του κι αυτό το ξέρουν οι φίλαθλοι όλων των ομάδων που έχουν πατήσει το πόδι τους στο συγκεκριμένο στάδιο.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Μπάγερν Μονάχου 56.865 θεατές βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση

Σημειώνεται ότι το ΟΑΚΑ χρησιμοποιούν ως έδρα η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Με κίνδυνο ή χωρίς, πάντως, η εικόνα είναι συγκλονιστική. Δείτε το βίντεο με την τρελή ταλάντωση που προκλήθηκε όταν οι οπαδοί της Μπάγερν άρχισαν να χοροπηδούν και να πανηγυρίζουν για την ομάδα τους.

Δεν είναι μόνο το ΟΑΚΑ – Σείεται και το γήπεδο της Άιντραχτ

Ωστόσο, δεν είναι το ΟΑΚΑ το μόνο γήπεδο που όταν γεμίζει κόσμο και έχει παλμό προκαλεί πολλές φορές ανησυχία με τις ταλαντώσεις που γίνονται. Είναι και το γήπεδο της Άιντραχτ.

Στο παρακάτω εντυπωσιακό βίντεο οι οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης χοροπηδούν και κουνούν επικίνδυνα τις κερκίδες στα μπαράζ για τον υποβιβασμό πριν από περίπου 2 χρόνια. Το Κόμερτσμπανκ Αρένα δονείται επικίνδυνα.

Δείτε το βίντεο από το γήπεδο της Άιντραχτ:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς