22.8 C
Athens

Ο Μαντζουράκης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες

Ο Γιάννης Μαντζουράκης έμεινε ικανοποιημένος, παρά την ήττα, από την προσπάθεια των παικτών του στο χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Απόλλων Σμύρνης «άγγιξε το θαύμα» στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακός στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και ήταν πολύ κοντά να πάρει έναν υπερπολύτιμο βαθμό. Τελικά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχασε το παιχνίδι στο 90′, αλλά η εμφάνιση των παικτών και η διάθεση που έδειξαν κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Γιάννη Μαντζουράκη.

«Παλέψατε μέχρι το τελευταίο λεπτό κόντρα στον Ολυμπιακό και σας αξίζουν συγχαρητήρια γι αυτό. Αυτή η ήττα δεν θα μας πάρει από κάτω, το αντίθετο. Δείξετε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Ψηλά το κεφάλι. Η προσπάθεια που κάνουμε θα συνεχιστεί. Θα μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα». Τα λόγια αυτά είπε ο έμπειρος κόουτς στους παίκτες πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης.

Είναι φανερό ότι στα τρία παιχνίδια που βρίσκεται ο Μαντζουράκης στον πάγκο ο Απόλλων έχει βελτιωθεί αρκετά. Δεν είναι το… σκορποχώρι των πρώτων αγωνιστικών. Το κακό βέβαια είναι ότι μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής η ομάδα της Ριζούπολης δεν έχει πάρει ούτε ένα βαθμό και η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει όλο και περισσότερο.

Για τον Απόλλωνα καθοριστικά είναι τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ και Άρη στη Ριζούπολη. Αν στη δυάδα αυτή των αγώνων δεν υπάρξει συγκομιδή τουλάχιστον τριών βαθμών τότε είναι πολύ δύσκολο, αν όχι απίθανο, να μείνει ο Απόλλων στην σούπερ λίγκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς