16.1 C
Athens

Με ποια… νυχτοπερπατά ο σύντροφος της Αλεξανδράκη όσο εκείνη είναι στο Nomads

Ποια «νέα άφιξη» της σόου μπιζ φέρεται μπλεγμένη σε ερωτικό τρίγωνο με το σύντροφο του γνωστού μοντέλου

Στην εξωτική Μαδαγασκάρη βρίσκεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τις ανάγκες του Nomads και είναι γεγονός ότι είναι υπερ-δραστήρια στο ριάλιτι επιβίωσης.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τα… τερτίπια των ριάλιτι, αφού έχει θητεύσει και στο Next  Top Model, βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο με αυτά που λέει και κάνει και σχεδόν μονοπωλεί την επικαιρότητα. Πότε με τα… γαλλικά της, πότε με τις hot εμφανίσεις της, καταφέρνει να γίνεται το επίκεντρο της συζήτησης.

Οσο όμως η ίδια… δραστηριοποιείται μέσα στο ριάλιτι, το ίδιο φαίνεται πως κάνει και ο σύντροφός της, Δημήτρης Μηλιώνης στην Αθήνα.

Την ώρα που το γνωστό μοντέλο υποφέρει από την πείνα και τις κακουχίες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 ο εδώ και τέσσερα χρόνια σύντροφός της, δεν μένει βέβαια στο σπίτι κάθε βράδυ για να βλέπει τα… κατορθώματα της Δήμητρας.

Νυχτοπερπατάει και μάλιστα με εντυπωσιακή παρέα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, άνθρωπος της εφημερίδας εντόπισε τον επιχειρηματία να διασκεδάζει παρέα με μια εντυπωσιακή γυναίκα, προσφάτως εστεμμένη. Η γυναίκα αυτή δεν είναι άλλη από τη Σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλλα.

Αν μη τι άλλο είναι σταθερός στις προτιμήσεις του σε χρώματα και χαρακτηριστικά.

Μηλιώνης και Μπέλλα βρέθηκαν μαζί στη βραδιά πρεμιέρας του Γιώργου Σαμπάνη σε μουσική σκηνή, στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, η εν λόγω έξοδος ήταν μόνο η αρχή στις κοινές βραδινές εμφανίσεις τους.

Η Ιωάννα και ο Δημήτρης εθεάθησαν λίγες μέρες μετά να κυκλοφορούν πιασμένοι χέρι-χέρι στη Γλυφάδα. Όσο για το κερασάκι στην τούρτα, ήρθε με κοινή εμφάνισή τους στο κλαμπ Lohan, το βράδυ της ονομαστικής εορτής του επιχειρηματία.

Μάλιστα, εκείνο το βράδυ, η Ιωάννα συμπεριφερόταν ως… οικοδέσποινα του πάρτι. Υποδεχόταν στο πριβέ τραπέζι του κλαμπ τους καλεσμένους του Δημήτρη και τους αποχαιρετούσε όταν έφευγαν.

Κανείς δεν ξέρει προς το παρόν αν είναι απλώς φίλοι ή αν έχει προκύψει κάτι παραπάνω, αν και οι συμπεριφορές δείχνουν το δεύτερο.

Σε κάθε περίπτωση, αν οι συναντήσεις τους συνεχιστούν, μέχρι τα Χριστούγεννα που ολοκληρώνεται το Nomads (ή και νωρίτερα αν είναι μέσα στους πρόωρα αποχωρήσαντες) θα διαπιστωθεί αν η Δήμητρα Αλεξανδράκη εκτός από τσαμπουκά και στόμα… νταλικέρη διαθέτει και… βαρύ χέρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς