19.9 C
Athens

Επτά μήνες φυλάκιση στον Βελλή

Ο γνωστός εφοπλιστής Σταμάτης Βελλής και πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Με ποινή φυλάκισης επτά ετών καταδικάστηκε ο Σταμάτης Βελλής.

Ο 60χρονος εφοπλιστής, ο οποίος για μία τετραετία υπήρξε μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά μηνών για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

To γεγονός ότι συχνά – πυκνά ο συγκεκριμένος καταφερόταν κατά του Ολυμπιακού χωρίς να έχει κανένα τεκμηριωμένο στοιχείο κατά των Πειραιωτών τον έφερε στο εδώλιο.
Πρόκειται για τον γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος ασχολήθηκε με τον χώρο του ποδοσφαίρου το 2009 αναλαμβάνοντας τα διοικητικά πεπραγμένα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» την οποία παρέλαβε από τις Ερασιτεχνικές κατηγορίες της ΕΠΣΑ και την επανέφερε στα «σαλόνια» της Super League , ενώ το 2014 παρέδωσε τον Απόλλωνα Σμύρνης την οικογένεια Μονεμβασιώτη.

Το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Σταμάτη Βελλή, ενεπλάκη και στις συζητήσεις αναφορικά με το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Ηρακλής. Τελικά η παιδική του αγάπη για τον Απόλλωνα όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα δεν τον εμπόδισε να συζητά από εδώ και από εκεί ως ενδιαφερόμενος για άλλες ΠΑΕ.

Η συκοφάντηση του Ολυμπιακού από τον εφοπλιστή, σήμερα έφερε την παραδειγματική τιμωρία του από τα δικαστήρια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς