27.5 C
Athens

Φάμπρεγκας: «Δε ξεχνώ την Άρσεναλ, μπορεί να επιστρέψω»

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας σε δηλώσεις του ανέφερε πως έχει στην καρδιά του την Άρσεναλ και δεν απέκλεισε το γεγονός να επιστρέψει στους «κανονιέρηδες»

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας πραγματοποίησε δηλώσεις, με τις οποίες αναφέρει πως μπορεί να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Άρσεναλ, καθώς δεν τη ξεχνάει και θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά του.

Να θυμίσουμε ότι ο Ισπανός μέσος, αγωνίστηκε για λογαριασμό των «κανονιέρηδων» από το 2003 έως το 2011 και έπειτα μετακόμισε στη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα. Πλέον αγωνίζεται στην Τσέσλι και σε ερώτηση για το μέλλον του και μια πιθανή επιστροφή στην Άρσεναλ, απάντησε το εξής: «Ποτέ δεν ξέρεις», αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φυσικά, η Άρσεναλ θα είναι πάντα στην καρδιά μου και δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Γιατί κάποια μέρα να μην επιστρέψω; Ποτέ δε ξέρεις. Νιώθω καλά. Σε επτά μήνες τελειώνει το συμβόλαιό μου με την Τσέλσι. Πλέον αγωνίζομαι στο υψηλό επίπεδο για 16 χρόνια και έχω παίξει πάνω από 750 παιχνίδια. Έχω κάνει άπειρες προπονήσεις αλλά και πολλά ταξίδια».

Ενώ πρόσθεσε: Παρ’ όλα αυτά νιώθω νέος και δυνατός, όμως υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να αγωνιστώ σε πάνω από 60 παιχνίδια σε μια σεζόν. Μπορώ να συνεχίσω ακόμα να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο και επιθυμώ να το κάνω για πολλά ακόμα χρόνια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς