21 C
Athens

Αγγλική μάχη για τον Εντομπελέ

Ο Τανγκί Εντομπελέ έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τριών αγγλικών ομάδων της Premier League, οι οποίοι ενδιαφέρονται στενά για την απόκτησή του

Ο Τανγκί Εντομπελέ αγωνίζεται στη Λιόν και είναι ένα από τα πολλά ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου. Η παρουσία του μέσου της Λιόν φέτος είναι αρκετά καλή και έτσι αρκετοί σύλλογοι από την Αγγλία ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Συγκεκριμένα οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Τότεναμ δείχνουν να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα για τον παίκτη ασχολήθηκε και η Άρσεναλ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο προτίμησε να υπογράψει τον Ματέο Γκεντουζί κι έτσι δεν ασχολήθηκε περισσότερο με την περίπτωσή του.

Πλέον ο Εντομπελέ αποτελεί νούμερο ένα στόχο για τον Μαουρίσιο Ποκετίνο, ενώ στη μάχη της απόκτησής του έχουν ριχθεί τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Τσέλσι. Μάλιστα σκάουτερ των «κόκκινων διαβόλων» και των μπλε βρέθηκαν στον αγώνα της Λιόν με την Χόφενχάιμ για το Champions League, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Εντομπελέ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς