19.7 C
Athens

Ξέσπασμα και θέαμα θέλει ο Ολυμπιακός

Την επιστροφή στις νίκες επιζητά ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (29/10, 19:30, LIVE FWS.GR, Novasports 2).

Με ανεβασμένη ψυχολογία και οδηγό τη νίκη τους στο Λουξεμβούργο κόντρα στην Ντουντελάνζ (0-2) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Europa League, οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν απόψε στη μάχη του πρωταθλήματος κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30, LIVE FWS.GR, Novasports 2HD) με στόχο να πανηγυρίσουν το τρίποντο που θα τους επαναφέρει στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη.

Το κύριο πρόβλημα του Ολυμπιακού για το σημερινό παιχνίδι εστιάζεται στην κορυφή της επίθεσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στην διάθεση του τους Γκερέρο και Χασάν λόγω τραυματισμού, ενώ μοναδικός καθαρός στράικερ στην αποστολή είναι ο νεαρός επιθετικός Δημήτρης Μάνος που αναμένεται να πάρει και φανέλα βασικού. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αφήσει εκτός αποστολής τους Τουρέ, Μεριά και Τσιμίκα.

Αναλυτικά η αποστολή των ερυθρόλευκων: Γιαννιώτης, Σα, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Ποντένσε, Μάνος.

Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης με μηδέν βαθμούς ύστερα από επτά αγωνιστικές και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού και τις απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Μάντζιο, Μπεντινέλι και Κοντοέ αλλά και τον Γκονσάλες Περέιρα που είναι τιμωρημένος λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Παράλληλα, στην αποστολή επιστρέφουν οι Φόνσι Ναδάλες και Τζανετόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»: Χουάντερσον, Βάσιτς, Ακόστα, Ντεφεντερίκο, Πέδρο, Ντ’ Ούρσο, Κονέ, Σικαμπάλα, Ναδάλες, Γκαρός, Οριουέλα, Γκίνο, Λούκιτς, Τριάδης, Στάθης, Τζανετόπουλος, Κύργιας, Βαφέας, Βάρκας.

Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας έχοντας για βοηθούς τους Γιώργο Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) και Δημήτρη Νατσιόπουλο (Μακεδονίας).

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Τζοβάρας από τον σύνδεσμο Φθιώτιδας, ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Μπέρσης (Αρκαδίας).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς