21.7 C
Athens

Αντιδράσεις για την απόλυση του Στάικου στην Ερμιονίδα

Παραιτήσεις, μποϊκοτάζ στο ρεπορτάζ της Ένωσης Ερμιονίδας από τον τοπικό Τύπο και ανακοινώσεις πρώην διοικητικών στελεχών προκάλεσε το «διαζύγιο» της Ένωσης Ερμιονίδας με τον προπονητή Θανάση Στάικο

Μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας χώρισαν οι δρόμοι της Ένωσης Ερμιονίδας με τον προπονητή Θανάση Στάικο. Η είδηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Αργύρης Λυμπερόπουλος διαφώνησε με την απόφαση αυτή και παραιτήθηκε. Σε δήλωσή του υποστήριξε ότι η απομάκρυνση του Στάικου από την τεχνική ηγεσία είναι άδικη και μόνο κακό θα προκαλέσει στην ομάδα.

Επίσης ο πρώην γενικός αρχηγός Βασίλης Παλυβός με δήλωσή του πήρε κι αυτός το μέρος του Στάικου υποστηρίζοντας ότι είναι λάθος η απόφαση για την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία.
Τέλος τοπικό σάιτ ανακοίνωσε ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν πρόκειται να καλύπτει πλέον το ρεπορτάζ της Ένωσης Ερμιονίδας!
Τέτοιες αντιδράσεις για απομάκρυνση προπονητή δεν συναντάμε εύκολα.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, ο Θανάσης Στάικος δεν θέλησε να ρίξει «λάδι στη φωτιά» και αρκέστηκε να δηλώσει ότι: «Σέβομαι την απόφαση του προέδρου. Επτά χρόνια υπηρέτησα την Ερμιονίδα και η ομάδα θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά μου. Η ζωή συνεχίζεται…».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θανάσης Στάικος είναι πιθανό να συνεργαστεί με ομάδα της Σούπερ Λιγκ!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς