23.8 C
Athens

«Ράγισε το γυαλί» στις σχέσεις Μονεμβασιώτη – Μαντζουράκη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS ο προπονητής του Απόλλωνα είναι ενοχλημένος από τις «εκρήξεις» του μεγαλομετόχου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα

Φαίνεται δεν είναι γραφτό να στεριώσει προπονητής στον πάγκο του Απόλλωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS τις τελευταίες ημέρες έχει πέσει «πάγος» στις σχέσεις του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη με τον Γιάννη Μαντζουράκη.

Όλα ξεκίνησαν με την απόφαση του έμπειρου προπονητή να απομονώσει την ομάδα για δέκα μέρες στα Τρία Πέντε Πηγάδια (αυτό έγινε μετά το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ) και να κάνει μίνι προετοιμασία γιατί διαπίστωσε ότι η ομάδα δεν ήταν στο επιθυμητό σημείο φυσικής κατάστασης.

Ο Μονεμβασιώτης δεν είδε με καλό μάτι αυτή την κίνηση του Μαντζουράκη και εξέφρασε τις αντιρρήσεις του. Τελικά ο Απόλλων έκανε τη μίνι προετοιμασία όπως ήθελε ο έμπειρος προπονητής.

Το επόμενο επεισόδιο της κόντρας των δύο ανδρών έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα. Τότε που ο Μονεμβασιώτης μπήκε στα αποδυτήρια κι έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες και τους είπε ότι δεν θα ανεχτεί τουρίστες στην ομάδα. Ο Μαντζουράκης διαφώνησε με την κίνηση του Μονεμβασιώτη αφού θεώρησε ότι η κίνηση αυτή δεν έκανε καλό στα αποδυτήρια.

Επίσης η τακτική που ακολουθεί ο μεγαλομέτοχος να βάζει στο «ψυγείο» κάποιους παίκτες για ένα διάστημα για τιμωρία βρίσκει αντίθετο τον Μαντζουράκη.
Πολλοί λένε ότι ο κόουτς δεν θα αντέξει για πολύ καιρό ακόμα τις ιδιοτροπίες του μεγαλομετόχου.

Από την άλλη πλευρά οι συνεργάτες του Μονεμβασιώτη που εξ’ αρχής διαφώνησαν με την πρόσληψη Μαντζουράκη «περιμένουν στην γωνία» και είναι βέβαιο ότι στο επόμενο αρνητικό αποτέλεσμα (δεν αφορά το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό) θα θέσουν θέμα προπονητή. Το κρίσιμο παιχνίδι για τον Απόλλωνα είναι με τον ΟΦΗ. Εκεί, ανάλογα με το αποτέλεσμα, θα κριθούν πολλά…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς