18.8 C
Athens

Άγρια συμπλοκή Ελλήνων και Αλβανών στο Γέρακα τα ξημερώματα με 6 τραυματίες

Ενας εκ των τραυματιών φέρει διαμπερές τραύμα από όπλο και είναι σε κρίσιμη κατάσταση • Εξετάζεται αν ήταν «ραντεβού θανάτου» για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα

Εξι άτομα τραυματίστηκαν τη νύχτα σε συμπλοκή Ελλήνων και Αλβανών στο Γέρακα. Σύμφωνα με πληροφορίες η άγρια συμπλοκή έγινε στις 2 παρά 20 τη νύχτα, στη συμβολή των οδών Δομοκού και Γέρακα, στο Γέρακα, μεταξύ δύο ομάδων Ελλήνων και Αλβανών.

Οι τραυματίες έχουν χτυπηθεί με όπλο και με μαχαίρια με τον ένα -Ελληνα σύμφωνα με πληροφορίες- να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τρεις εκ των τραυματιών μεταφέρθηκαν στο Σισμανόγλειο και οι άλλοι τρεις στον Ερυθρό Σταυρό.

Ο σοβαρά τραυματισμένος φέρει τραύμα διαμπερές στον πνεύμονα και το λαιμό.

Στο σημείο βρέθηκαν επτά κάλυκες και ένα όπλο.

Οι τρεις που νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό φέρουν τραύματα από μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της συμπλοκής, ωστόσο όλα δείχνουν ότι επρόκειτο για «ραντεβού» μεταξύ των δύο ομάδων, μετά τον θάνατο του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα από πυρά της αλβανικής αστυνομίας στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.

Να σημειωθεί ότι μετά τη δολοφονία του 35χρονου υπήρξαν στο Διαδίκτυο διάφορα αντίστοιχα καλέσματα.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη μιλήσει με κάποιους από τους εμπλεκόμενους. Με την υπόθεση ασχολείται η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο η συμπλοκή να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα οικονομικών διαφορών.

Την εκδοχή αυτή, εξάλλου, παρουσίασαν και οι πρώτοι από τους τραυματίες που μίλησαν στους αστυνομικούς.

Στις έρευνες συμμετέχει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς υπήρχαν καλέσματα και προσκλήσεις για «ραντεβού βίας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς