17.2 C
Athens

Βόμβα: Ο Αθλητικός Δικαστής διέταξε την επανάληψη του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ!

Σε μία απόφαση που δεν έχει προηγούμενο για το ελληνικό μπάσκετ προχώρησε ο Αθλητικός Δικαστής. Συγκεκριμένα, διέταξε την επανάληψη της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για το τραγικό διαιτητικό λάθος του Καρακατσούνη στο φινάλε.

Ο ΠΑΟΚ έχασε 85-84 στο ΟΑΚΑ, αλλά ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό αν ο Καρακατσούνης και η παρέα του έδιναν το πεντακάθαρο φάουλ του Ζήση πάνω στην προσπάθεια του Λοβ.

 

Ο Αμερικανός ευστόχησε στο τρίποντο και θα μπορούσε να ισοφαρίσει σχεδόν 2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αν ευστοχούσε στη βολή που έπρεπε να δοθεί. Εντελώς προκλητικά, οι διαιτητές δεν πήγαν καν στο Instant Replay και η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

 

«Δέχεται εν μέρει την ένσταση της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ). Διατάσσει την ολική επανάληψη του αγώνα της 6ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) – ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 16-02-2020», αναφέρει η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή.

Θυμίζουμε πως τόσο ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, όσο και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησαν με ανακοινώσεις την τιμωρία της διαιτητικής τριάδας.

Το βέβαιο είναι πως οι ασπρόμαυροι δικαιώνονται με την απόφαση και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη νίκη στο ντέρμπι στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς