24.5 C
Athens

Βόλος – Πανιώνιος 2-1: Ανατροπή με VAR και… κόκκινη!

Ένας μήνας πέρασε από την τελευταία φορά που ο Βόλος πανηγύρισε νίκη και ήταν κόντρα στον ουραγό Παναιτωλικό, με ανατροπή. Όπως συνέβη δηλαδή και το βράδυ της Κυριακής (15/12) κόντρα στον Πανιώνιο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 2-1.

Το παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League είχε δύο διαφορετικά πρόσωπα με το κάθε ημίχρονο να αντιστοιχεί σε μια ομάδα. Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που παρουσίασαν καλύτερη εικόνα και μόλις στο 4′ απείλησαν την εστία του Μελίσσα με το σουτ του Οικονομίδη. Αφού… προειδοποίησε ο κεντρικός μέσος, ο Εμμανουηλίδης ήρθε να βρει δίχτυα στο 27′. Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια μετά την εκτέλεση κόρνερ και από κοντά έγραψε το 0-1 πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν και δεύτερο γκολ, ωστόσο η κεφαλιά του Κόρμπου απομακρύνθηκε από τον Μελίσσα εντυπωσιακά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Όλα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, όταν οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ πιο δυνατά για να κυνηγήσουν την ανατροπή. Οι Βολιώτες υποχρέωσαν τον Μαλέρμπ σε εξαιρετικές επεμβάσεις, με τον Γάλλο γκολκίπερ να… ηττάται στο 74′ από το γκολ που σημείωσε ο Μουνίθ από την άσπρη βούλα.

Ο διαιτητής με χρήση VAR υπέδειξε μια παράβαση που δεν φαίνεται να υπήρχε σε μαρκάρισμα του Ευαγγέλου στον Μάντζη κι έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή. Μάλιστα, ο Έλληνας στόπερ αποβλήθηκε στο 82′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα κι έτσι η ομάδα του Μπασάντρε βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 2-1 στο 87′ με την κεφαλιά του Τσοκάνη ύστερα από τη σέντρα του Ντεντάκη.

Βόλος (Βίκτορ Μπασάντρε): Μελίσσας, Ντεντάκης, Δημόπουλος (26′ Διαμαντής), Τσίκα, Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Τόρες, Ζοάο (82′ Τσαούσης), Μουνίθ, Μάντζης (92′ Λύραντζης)

Πανιώνιος (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης (63′ Ρέντζας), Παπανικολάου (82′ Μιλόγεβιτς), Άρτσε (70′ Τσιλούλης), Αραμπούλι

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς