19.8 C
Athens

Βλέπουν… φαντάσματα οι Πορτογάλοι στη μεταγραφή Ταχτσίδη

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «A BOLA», στην FIFA εξετάζουν τον τρόπο που μετακινήθηκε ο Ταχτσίδης από τον Ολυμπιακό στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Αν και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, εντούτοις η υπόθεσή του δεν έχει τελειώσει σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «A BOLA», στην οποία βλέπουν… φαντάσματα για τη μετακίνηση στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τουλάχιστον αυτός ο ισχυρισμός υπάρχει σε σχετικό ρεπορτάζ της «A BOLA», που τιτλοφορείται: «Η παράξενη υπόθεση του Ταχτσίδη».

Στο δημοσίευμα αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «Την υπόθεση αυτή εξετάζει η FIFA, γιατί υπάρχουν μερικές παράξενες λεπτομέρειες, που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας».

Εκείνο που ξενίζει είναι ότι τον Ταχτσίδη τον ήθελε η Νότιγχαμ, αλλά η μεταγραφή δεν έγινε και τελικά έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και μετά αποκτήθηκε από το αγγλικό κλαμπ επισημαίνεται στο δημοσίευμα, που αναφέρει πως μεγαλομέτοχος και στις δύο ομάδες είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ 

Αυτά ισχυρίζονται στην Πορτογαλία και προφανώς βλέπουν… φαντάσματα, αφού η αλήθεια είναι διαφορετική. Ο Ταχτσίδης βρισκόταν στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού από την άνοιξη και δεν έφερε καμία πρόταση! Τα όσα ακούστηκαν περί Μπορντό αποδείχθηκαν αναληθή.

Από το να παραμείνει σε μια ομάδα που δεν τον υπολογίζει, η ευκαιρία που του δόθηκε σε μια άλλη μοιάζει με ευλογία. Στον Ολυμπιακό έκριναν ότι θα ήταν πολύ άσχημο για τον Ταχτσίδη να είναι σε μια ομάδα και να μην κάνει ούτε προπονήσεις μαζί της και έτσι του άνοιξαν τον δρόμο για να πάει στη Νότιγχαμ.

Το μεγάλο ερώτημα στη μεταγραφή του Ταχτσίδη είναι τελικά, αν μπορεί ο παίκτης να ξαναβάλει σε μια σειρά την καριέρα του και όχι ότι έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς