25.9 C
Athens

Τσέλσι: Απολύεται εντός της ημέρας ο Λάμπαρντ, φαβορί ο Τούχελ

Ένα βήμα πριν αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι βρίσκεται ο Φρανκ Λάμπαρντ, καθώς σύμφωνα με την Telegraph η διοίκηση των «μπλε» αναμένεται να τον απολύσει εντός της ημέρας, με το φαβορί για την αντικατάστασή του να είναι ο Τόμας Τούχελ.

Αν και η Τσέλσι κατάφερε να προκριθεί στο FA Cup με την επικράτηση επί της Λόυτον με 3-1, το «γυαλί» ανάμεσα στους διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο και τον 42χρονο τεχνικό έχει σπάσει.

Οι «μπλε» όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα αναμένεται μέσα στη Δευτέρα (25/1) να βάλουν τέλος στη συνεργασία τους μαζί του, ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι έχουν ειδοποιηθεί να μην εμφανιστούν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας πριν το απόγευμα.

Παρά το γεγονός ωστόσο, ότι καλοκαίρι του 2019 δαπάνησαν πάνω από 200.000.000 ευρώ για να κάτσει στον πάγκο τους, ο Λάμπαρντ δεν τους έχει πείσει και όπως φαίνεται θα είναι και αυτός που θα πληρώσει το μάρμαρο για την πορεία της ομάδας. Μάλιστα, ο Τόμας Τούχελ αποτελεί τον πιο πιθανό αντικαταστάτη του.

Η Τσέλσι βρίσκεται στην 9η θέση της Premier League και στο -11 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετρώντας στα τελευταία πέντε ματς του πρωταθλήματος τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες και μία νίκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς