22.7 C
Athens

Τρέλα για Μανωλά: Αποθέωση από τον κόσμο στα γραφεία του Ολυμπιακού! (vid)

Ο Πειραιάς αλλά και όλη η Ελλάδα χορεύουν στους ρυθμούς της τεράστιας μεταγραφής του Κώστα Μανωλά - Δείτε τις πρώτες εικόνες από την άφιξη του Έλληνα στόπερ στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η αποθέωση που γνώρισε στην άφιξη του στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός τα λέει όλα! Ο Κώστας Μανωλάς ντύνεται ξανά στα ερυθρόλευκα έπειτα από 7 χρόνια, με τους Ερυθρόλευκους να ολοκληρώνουν μια τεράστια κίνηση!

 

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έφτασε λίγο μετά τις 18:00 στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας στον Πειραιά με τη μάσκα και το κασκόλ του Ολυμπιακού για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο! Με την άφιξη του, οι φίλοι των Ερυθρολεύκων που συγκεντρώθηκαν εκεί άναψαν καπνογόνα και τραγούδησαν συνθήματα με τον ίδιο να συμμετέχει πανευτυχής στο… πάρτι!

https://athlosnews.gr/kalesma-apo-thyra-7-gia-ypodochi-ellina-paichtara-kai-ola-deichnoun-vomva-manola/

Ο Μανωλάς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές του εξετάσεις νωρίτερα την Πέμπτη και με το νέο έτος τίθεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ερυθρόλευκο ρόστερ και ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων του Φεβρουαρίου με την Αταλάντα.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από το Λιμάνι το 2014 για λογαριασμό της Ρόμα (αντί 15.000.000 ευρώ) την οποία τίμησε και έφτασε να γίνει αρχηγός της ενώ με το δικό του γκολ η ιταλική ομάδα έφτασε σε μια ιστορική ανατροπή κόντρα στην Μπαρτσελόνα (3-0) για να πανηγυρίσει πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Σε διάστημα πέντε ετών κατέγραψε 206 συμμετοχές και το 2019 πωλήθηκε στη Νάπολι αντί 36.000.000 ευρώ. Με τους Ναπολιτάνους κατέγραψε συνολικά 75 συμμετοχές πριν πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό!

Μανωλάς Μανωλάς Μανωλάς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς