18 C
Athens

Τότεναμ: Τέλος μετά από 5,5 χρόνια ο Ποκετίνο!

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ ο Μαουρίσιο Ποκετίνο το βράδυ της Τρίτης (19/11), όπως ενημέρωσε ο αγγλικός σύλλογος. Ο Αργεντινός βρισκόταν στον πάγκο των «σπιρουνιών» για περισσότερα από πέντε χρόνια!

Είναι δεδομένο πως με τον Ποκετίνο στον πάγκο η Τότεναμ άλλαξε επίπεδο, αφού μετά από χρόνια εδραιώθηκε στην τετράδα χωρίς να δοθούν τεράστια ποσά σε εποχές που οι αγγλικές ομάδες ξοδεύουν με το… τσουβάλι. Η περασμένη σεζόν είναι ενδεικτική της επιτυχίας του, καθώς την οδήγησε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου γνώρισε την ήττα από τη Λίβερπουλ.

Η φετινή σεζόν όμως δεν κύλησε το ίδιο καλά, αφού ο σύλλογος βρίσκεται μακριά από τα καλά στάνταρ του. Βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας με τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε 12 παιχνίδια ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με επτά βαθμούς σε τέσσερα ματς. Μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, η Τότεναμ παίζει… ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου και στη συνέχεια υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί αντικαταστάτης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς