22.6 C
Athens

Τι θα γίνει με σένα, Αρντά Τουράν;

Ο υπ’ αριθμόν ένας «φασαριόζος» Τούρκος ποδοσφαιριστής Αρντά Τουράν ενεπλάκη σε καυγά για τα μάτια γυναίκας τραγουδιστή

Ακόμα δεν έχουν συμπληρωθεί πέντε μήνες από την τελευταία φορά που ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης Αρντά Τουράν, έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής σε παιχνίδι της νυν ομάδας του Μπασακσεχίρ.

Ο Τούρκος τότε είχε επιτεθεί στον βοηθό διαιτητή στο ματς με την Σίβασπορ και είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό 16(!) αγωνιστικών (τιμωρία ρεκόρ – ακόμα εκτίει την ποινή) και με πρόστιμο 9.200 τουρκικών λιρών.

Κι επειδή δεν πέρασε πολύς καιρός χωρίς να μας απασχολήσει με κάτι αρνητικό, είπε να δημιουργήσει πανικό σε κλαμπ της Κωνσταντινούπολης. Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής υπό την επήρεια αλκοόλ την «έπεσε» στη γυναίκα του τραγουδιστή που εργάζεται στο εν λόγω μαγαζί. Εν συνεχεία, κουβέντα στην κουβέντα ο Αρντά επιτέθηκε με γροθιές στον σύζυγο της γυναίκας και τον έστειλε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη και σε χειρουργική επέμβαση!

Ο ποδοσφαιριστής ακόμα προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μάταια. Επιπλέον, η γυναίκα του διεθνούς άσου βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Αρκεί να θυμηθεί κανείς πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε πετάξει παπούτσι (!) στον επόπτη του παιχνιδιού Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα τέσσερα χρόνια πριν, ενώ το 2017 είχε κάνει ένα μίνι διάλειμμα στην καριέρα του όταν είχε αποβληθεί από την Εθνική ομάδα της χώρας του καθώς είχε επιτεθεί (λεκτικά και σωματικά) σε δημοσιογράφο στην πτήση που μετέφερε τους διεθνείς ποδοσφαιριστές από τα Σκόπια στην Ιταλία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς